بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

چهار فنجان قهوه در روز خطر مرگ را در افراد کاهش می دهد! پنج فایده مصرف ژلاتین

چهار فنجان قهوه در روز خطر مرگ را در افراد کاهش می دهد!

چهار فنجان قهوه در روز خطر مرگ را در افراد کاهش می دهد!

چهار فنجان قهوه در روز خطر مرگ را در افراد کاهش می دهد!

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است ، و مطالعات اخیر نشان می دهند نوشیدن آن مزایای زیادی دارد. بنا به گفته محققان به نظر می رسد مصرف روزانه قهوه خطر مرگ زود رس را کاهش می دهد.

بخش قابل توجهی از تحقیقات به مزایای بهداشت قهوه اشاره کرده اند. برخی مطالعات نشان داده اند خواص قهوه ممکن است از دیابت، بیماری پارکینسون، بیماری آلزایمر و حتی برخی از انواع سرطان جلوگیری کند. در حال حاضر، یک مطالعه جدید – ارائه شده در کنگره انجمن قلب شناسی اروپا (ESC) در بارسلونا، اسپانیا – به لیست منافع بالقوه بهداشتی قهوه افزوده است.

اولین محقق این مطالعه، دکتر آدلا نااررو، متخصص قلب بیمارستان دونوارا در پامپلونا، اسپانیا می باشد.

وی انگیزه اش از تحقیق را این چنین بیان می کند ” مطالعات قبلی نشان می دادند که مصرف قهوه ممکن است در مرگ و میر افراد دخیل باشد اما در یک کشور مدیترانه مورد بررسی قرار نگرفته است” دکتر نوارو و همکارانش اطلاعاتی را از پروژه Seguimiento Universidad de Navarra) SUN) جمع آوری کردند. این اطلاعات نشان دادند که رژیم غذایی خاورمیانه دارای مزایای پیشگیرانه ای نسبت به بسیاری از بیماری ها هستند.

خطر مزگ

در این مطالعه ۱۹,۹۹۶ نفر حدود ۳۷ ساله شرکت کردند. از این افراد خواسته شد پرسش نامه ای برای ارزیابی میزان غذای مصرفی و مواد مورد مصرف پر کنند. علاوه بر این ها , مقدار مصرف قهوه , سبک زندگی و استفاده دخانیات و فعالیت بدنی  نیز مورد بررسی قرار گرفت. همچنین شاخص قد و وزن هر یک از شرکت کنندگان , نمونه های خون و تست قند خون نیز اندازه گیره شده و سابقه دارویی افراد نیز ثبت گردید.

در نهایت، نتایج نشان داد که چهار فنجان قهوه ۶۵ درصد خطر مرگ و میر را کاهش می دهد.

این تیم تحقیقی از مدل رگرسیون Cox جهت تنظیم عوامل مخرب بالقوه مانند سن، جنس و رعایت رژیم غذایی مدیترانه استفاده کرده و بین افزایش مصرف قهوه و کاهش خطر مرگ ارتباطی یافتند. این تحقیقات کاهش ۶۵ درصدی مرگ و میر به هرعلتی در افرادی که حداقل چهار فنجان قهوه در روز مصرف می کنند نسبت به افرادی که مصرف کمی دارند یا اصلا قهوه نمی نوشند، نشان داد.

دکتر نوارو و همکارانش دریافتند که برای بزرگسالان بالای ۴۵ سال و بالاتر ، قهوه ، تاثیر مثبت بیشتری داشته , و مصرف هر دو فنجان قهوه به صورت روزانه ، در این گروه سنی , خطر مرگ و میر را  ۳۰ درصد کاهش می دهد.

دکتر نوارو افزود” یافته های ما نشان می دهد که نوشیدن چهار فنجان قهوه در هر روز می تواند بخشی از یک رژیم سالم در افراد سالم باشد” 


پنج فایده مصرف ژلاتین

پنج فایده مصرف ژلاتین

پنج فایده مصرف ژلاتین

پنج فایده مصرف ژلاتین:

زمانی که به غذاهای مغذی و سالم فکر می کنید، احتمالا ژله اولین چیزی نیست که به ذهن تان می آید. اما ژلاتین چیزی بیشتر از یک دسر ساده است! اکثر مردم با ژلاتین رنگارنگ با طعم های متنوع آشنا هستند. اما احتمالا نمی دانند که این دسر لذیذ سرشار از پروتئین می باشد. ژلاتین از جوشاندن استخوان ها، غضروف ها و پوست حیوانات و استخراج کلاژن ساخته می شود.

کلاژن پروتئین فیبریست که عضلات، استخوان ها و پوست را در حیوانات متصل می کند. وقتی کلاژن با روش مذکور استخراج شود به ماده خوشمزه و رنگارنگی به نام ژلاتین تبدیل می گردد که بعد از خنک شدن بافتی ژله ای به خود می گیرد. ژلاتین، برخلاف کلاژن، در آب داغ حل شده و بافتی مناسب برای استفاده در سس ها، سوپ ها و دسرها ایجاد می کند. مصرف ژلاتین همانند کلاژن مفید است چرا که دارای اسید آمینه های یکسانی هستند.

اسید آمینه های موجود در ژلاتین، اسید آمینه های مفاصل و اندام هایی از حیوانات هستند که معمولا خورده نمی شوند بنابراین افزودن ژلاتین به رژیم غذایی بسیار مفید بوده و کمبود پروتئین را برطرف می کند به همین دلیل در مواد غذایی، داروها و لوازم آرایشی استفاده می شود.

به ۵ دلیل مهم دانشمندان مصرف ژلاتین را در رژیم غذایی توصیه می کنند:

۱) باعث سلامت پوست می شود.

کلاژن باعث شادابی و جوانی پوست می شود , با گذشت سن , پوست کلاژن خود را از دست می دهد و به مرور زمان چروک می گردد. مصرف ژلاتین این کمبود را جبران کرده و روند پیری پوست را کند می کند.

۲ ) بهبود عملکرد گوارشی

ژلاتین به هضم غذا و عملکرد روده ها و سیستم گوارشی کمک می کند. برای مثال، گلیسین موجود در ژلاتین می تواند به عنوان یک مخمر مخاطی سالم را در معده ترویج دهد.

۳) کاهش درد مفاصل

کلاژن موجود در ژلاتین درد مفصلی همراه با التهاب را کاهش می دهد.

۴) کمک به تنظیم قند خون

اگر چه برای بیان قطعی این امر , تحقیقات بیشتری لازم است، اما مطالعه ای نشان می دهد که گلیسین، که یکی از فراوان ترین اسیدهای آمینه های ژلاتین است، میتواند کنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را بهبود بخشد.

۵) بهبود کیفیت خواب

به دلیل فراوانی گلیسین، ژلاتین ممکن است کیفیت خواب برخی افراد را بهبود بخشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد