بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

با اجزای سمی انواع میوه‌ها آشنا شوید ... و باخواص جالب سرکه سیب آشناشوید



با اجزای سمی انواع میوه‌ها آشنا شوید

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


میوه‌ها از جمله مهم‌ترین گروه‌های غذایی در هرم راهنمای غذایی می‌باشند که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشند و مصرف مداوم آن‌ها سلامتی و تندرستی را برای افراد جامعه به همراه دارد؛ اما گاهی همین میوه‌ها دارای اجزایی هستند که درعین‌حال که به نظر، خوراکی می‌آیند اما سمی و مضر می‌باشند. در زیر چند مورد از این اجزای سمی را به شما معرفی می‌کنیم:

هسته زردآلو

زردآلو منبع عالی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و به سلامتی چشم‌ها، پوست، مو، دهان و ... کمک می‌کند و به بدن برای مبارزه با عفونت‌ها یاری می‌رساند. این میوه به صورت خشک‌شده، کمپوت و تازه مصرف می‌شود. هسته آن دارای آمیگدالین است این ماده وقتی در مقادیر زیاد مصرف شود سمی می‌باشد. اگرچه زردآلو به عنوان یک مکمل طبیعی شناخته می‌شود اما مصرف بیش از حد هسته آن مضر است. بیش از 1-2 عدد از این هسته‌ها را در طی روز مصرف نکنید؛ زیرا مشکلات معدی و تهوع ایجاد خواهد کرد و مصرف مقادیر بسیار زیاد آمیگدالین، کشنده است.

هسته آلو

آلو ظاهر جذابی دارد. محدود از چربی است و سرشار از ویتامین A و ویتامین C می‌باشد. آلو به صورت خام، مربا، ترشی، لواشک و ... استفاده می‌شود؛ اما هسته آن کاملا بی‌خطر نمی‌باشد؛ بالأخص وقتی برای تهیه آلوچه و لواشک از آن استفاده می‌شود، ممکن است دانه‌های آن در ماده غذایی وارد شوند و حالت سمی ایجاد کنند. دانه آلو دارای گلیکوزیدهای سیانوژنیک است که در بدن به مواد سمی و خطرناکی تبدیل می‌شود. بدن مقادیر اندکی از سیانید را می‌تواند پاکسازی کند، اما مقادیر فراوانی از آن خطرناک است و بدن توانایی از بین بردن آن را ندارد. مخصوصاً در کودکان بسیار مواظب باشید که هسته‌ی ‌این میوه را در دهانشان نگه ندارند.

دانه گلابی

گلابی میوه‌ای زنگوله‌ای شکل است که در محدوده رنگ‌های سبز، زرد، قهوه‌ای، قرمز و یا ترکیبی از این رنگ‌ها وجود دارد. این میوه زیبا سرشار از پتاسیم، ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد. بیش از 30 گونه گلابی در جهان وجود دارد و به صورت پخته، کمپوت شده یا خام مصرف می‌شود. دانه گلابی برای انسان خطرناک است. دانه به نیز مانند دانه گلابی در همین دسته قرار می‌گیرد و میوه به بهتر است به صورت پخته مصرف شود وگرنه خطرناک است.

هسته گیلاس

گیلاس هم به صورت خام و هم پخته مصرف می‌شود. رنگ قرمز گیلاس نشان‌دهنده مقادیر فراوانی آنتی‌اکسیدان در آن است. دانه، ساقه و برگ‌های گیلاس سمی هستند. دانه این میوه دارای سیانید است. سیانید یکی از سمومی است که آلمان‌های نازی برای کشتن زندانیان در جنگ جهانی دوم استفاده می‌کردند. حواستان باشد دفعه بعدی که گیلاس خوردید هسته آن را مک نزنید.

هسته هلو

هلو میوه‌ای با ظاهر زیبا و طعمی بی‌نظیر است. هلو از نظر چربی اشباع، کلسترول و سدیم بسیار محدود می‌باشد و سرشار از فیبر و ویتامین‌های ضروری برای بدن است. میوه هلو بسیار مفید است اما دارای هسته‌ای است که مواد شیمیایی سمی در خود دارد. هسته هلو بسیار سفت است و با دندان شکسته نمی‌شود؛ اما در برخی گونه‌های این میوه که هسته از وسط نصف می‌شود، دانه آن در دسترس قرار می‌گیرد. حواستان به آن باشد. البته این دانه بسیار تلخ است و همین مسئله مانع از مصرف آن می‌شود.

دانه سیب

عقیده متداولی که در رابطه با سیب وجود دارد، این است که سیب میوه‌ای برای سلامتی است و مصرف یک عدد سیب به صورت روزانه شما را از ابتلا به بسیاری بیماری‌ها بازمی‌دارد. فیبر و ویتامین‌های موجود در سیب از ابتلا به گرفتگی عروقی و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. سیب به صورت خام، کمپوت شده، آب سیب، پای سیب، سس سیب و ... کاربرد دارد. سیب در رنگ‌ها و گونه‌های بسیار متفاوتی وجود دارد؛ اما دانه‌های سیب دارای سیانید می‌باشند. عقیده‌ای که در رابطه با مصرف سیب (بالأخص سیب گلاب) به طور کامل وجود دارد درست نمی‌باشد و مصرف مقادیر زیادی از دانه‌های سیب سمی می‌باشد. البته مصرف یک عدد سیب کامل همراه با تمام ضمایم مانند دانه‌ها مشکلی را به وجود نمی‌آورد؛ اما مقداری ماده سمی سیانید وارد بدن می‌کند و بار تحمیل‌شده به کبد و کلیه‌ها را، برای پاکسازی آن افزایش می‌دهد.

بادام تلخ

بادام تلخ نیز مانند دانه‌های هلو، زردآلو، آلو، سیب، به و گیلاس از آمیگدالین تشکیل یافته است که می‌تواند در بدن تبدیل به سیانید شود. در تمام دنیا دو نوع بادام وجود دارد: بادام شیرین و بادام تلخ. بادام تلخ باید به منظور از بین رفتن مواد شیمیایی سمی موجود در آن حرارت داده شود و یا پاستوریزه شود. بادام سرشار از پروتئین، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است که برای بدن مفید می‌باشد؛ اما مصرف بادام تلخ به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

سخن آخر

شاید یکی از علت‌های اصلی وجود مواد سمی چون سیانید در دانه‌های میوه‌ها، جلوگیری از مصرف آن توسط انسان‌ها و حیوان باشد. تا بدین وسیله این دانه‌ها محفوظ بمانند و نسل گونه‌های گیاهی تداوم پیدا کند و از تولیدمثل بازنمانند.

منبع : تبیان

جادوگر خوردنی، ضدعفونی کننده و باکتری کش

20 آبان
چاپ

7vin

سرکه سفید یکی از محصولات خوراکی معجزه کننده است که به غیر از مصرف خوراکی و درمانی جایگزین خوبی به جای مواد شوینده است.

فواید سرکه برای بدن:

قرقره مخلوط سرکه با آب گرم برای گلودرد مفید است.

پس از شامپو کردن موها، با کمی سرکه موها را آبکشی کنید تا موهایی نرم داشته باشید.

وان حمام را از آب گرم پر کنید و کمی سرکه به آن اضافه کنید، چند دقیقه در آن دراز بکشید؛ این کار باعث می‌شود خشکی پوست از بین برود و پوستی نرم داشته باشید.

یک قاشق چای خوری سرکه سیب سکسکه را از بین می‌برد.

صبح کمی سرکه سیب قرقره کنید سپس با مسواک دندان‌ها را مسواک بزنید، لکه‌های دندان را از بین می‌برد و باعث سفیدی دندان‌ها می‌شود.

یک جرعه آب سرکه سیب به دلیل خاصیت آنتی بیوتیکی آن باکتری‌های معده را از بین می‌برد.

یک قاشق چایخوری سرکه سیب در یک لیوان آب مخلوط کنید و بنوشید گرفتگی بینی از بین می‌رود.

سرکه سیب پوست را روشن می‌کند و لکه‌های صورت را از بین می‌برد؛ شب قبل از خواب صورت خود را با آب بشوئید و با پنبه آغشته به سرکه صورت خود را پاک کنید و بخوابید.

در لگن آب گرم کمی سرکه بریزید و پاهای خود را در آن گذاشته و ماساژ دهید تا خستگی پاها از بین برود.

کمی سرکه، مقداری آب و عسل بدن را شاداب نگه می‌دارد.

سرکه سفید یا سرکه سیب برای آرتروز، رفع سنگ صفرا و جلوگیری از خونریزی مفید است.

از سرکه سیب می‌توانید برای درمان خارش پوست سر، شوره و خشکی مو استفاده کنید.

سرکه سیب ترک‌های پاشنه پا را از بین می‌برد.

سرکه سیب فشار خون بالا را کاهش می‌دهد، عفونت‌های ادراری را از بین می‌برد، برای تصلب شرائین مفید است، برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی‌های گوارشی مفید است، پتاسیم بدن را تنظیم می‌کند، ضد باکتری و ضد قارچ است، باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن می‌شود و خاصیت آنتی بیوتیکی و ضد عفونی کننده دارد.



درد دل های لیلی و مجنون (شعر طنز) حشره ای که در هنگام مرگ وصیت می کند!


 درد دل های لیلی و مجنون (شعر طنز)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


 گله میکرد ز مجنون لیلی
که شده رابطه مان ایمیلی

حیف از آن رابطه ی انسانی
که چنین شد که خودت میدانی

عشق وقتی بشود داتکامی
حاصلش نیست بجز ناکامی

نازنین خورده مگر گرگ ترا
برده یا دات نت و دات ارگ ترا

بهرت ایمیل زدم پیشترک
جای سابجکت نوشتم به درک

به درک گر دل من غمگین است
به درک گر غم من سنگین است

به درک رابطه گر خورده ترک
قطع آنهم به جهنم به درک

آنقدر دلخور از این ایمیلم
که به این رابطه هم بی میلم

مرگ لیلی، نت و مت را ول کن
همه را جای OK کنسل کن

OFF کن کامپیوتر را جانم
یار من باش و ببین من ON ام

اگرت حرفی و پیغامی هست
روی کاغذ بنویسش با دست

نامه یک حالت دیگر دارد
خط تو لطف مکرر دارد

خسته از font و ز format شده ام
دلخور از گِردِلی @ (ات) شده ام …

کرد ریپلای به لیلی، مجنون
که دلم هست از این سابجکت خون

باشه فردا تلفن خواهم کرد
هرچه گفتی که بکن خواهم کرد

زودتر پیش تو خواهم آمد
هی مرتب به تو سر خواهم زد

راست گفتی تو عزیزم لیلی
دیگر از من نرسد ایمیلی

نامه ای پست نمودم بهرت
به امیدی که سرآید قهرت

 



حشره ای که در هنگام مرگ وصیت می کند!

28 مرداد
چاپ

حشره ای که در هنگام مرگ وصیت می کند!

دانشمندان اخیراً پی برده‌اند که مورچه هنگامی که از نزدیک شدن مرگ خود مطمئن می‌شود، برای بازماندگان “پیغامی” می‌گذارد و بوی خاصی از خود متصاعد می‌کند که اعضای خانواده‌اش با استشمام آن، خود را برای دفن مورچه -بلافاصله پس از مردن- آماده می کنند.

هدف مورچه از متصاعد کردن بوی خاص از خود جلوگیری از خورده شدن جسدش توسط حشرات و حیوانات است.

اعضای خانواده مورچۀ دَمِ مرگ، با استشمام بوی خاص منتظر مُردن مورچه می مانند و همین که مُرد، جسدش را فوراً دفن می کنند.

دانشمندان برای اطمینان از اکتشاف جدید خود، ماده ای را که در بدن مورچه این بوی خاص را متصاعد می کند، استخراج کردند و روی یک مورچه سالم و جوان گذاشتند و متوجه شدند که دیگر اعضای خانواده برای دفن مورچۀ مذکور به تکاپو افتادند؛ اما وقتی که این ماده از روی بدن مورچه برداشته شد، مورچه های دیگر آرام گرفتند و آن را رها کردند.

نکته جالب این است که مورچه ها پس از دفن مورچۀ مرده، بدن های خود را می لیسند تا بوی خاص مورچه مدفون را از خود دور کنند و توسط مورچه های دیگر زنده به گور نشوند و به کام حشرات و حیوانات نیفتند!


پروژه ای عکاسی که به درازکش گذشت ...


پروژه ای عکاسی که به درازکش گذشت ...


بقول مبتکر تصاویر این ایمیل، این پروژه با یک ایده بسیار ساده شکل گرفت، در هر جایی که حس می کردم ترکیب جالبی به دست می آید دراز میکشیدم و با سه پایه و دوربینم عکسی به یادگار می گرفتم. این پروژه در سال 2010 شروع شده و عکسی از من با شکل، تیپ و لباسهایم در آن زمان ثبت کرده است. اینها ثبتی منحصربفرد از گذر زندگی من است.



لطفا تا باز شدن کامل عکسها شکیبا باشید


استون هنج، انگلستان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


ریدالتوی، لهستان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


بخارست، رومانی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


کستینستی، رومانی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


بلگراد، صربستان

گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


بوداپست، مجارستان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


برلین، آلمان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


کارپاروک، اوکراین

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


یک پارک تفریحی، لهستان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


کائوناس، لیتوانی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


بروژ، بلژیک

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


بروکسل، بلژیک

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


وین، اتریش

گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org


آگرا، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


امریتسار، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


هامپی، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


له، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


ماهابالی پورام، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


پوشکار، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


استوک لا (در ارتفاع 4900 متری)، هند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


پاریس، فرانسه

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net