بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

استفاده جالب از فلش مموری که فکرش را هم نمی کنید! تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi +با آموزش تصویری


استفاده جالب از فلش مموری که فکرش را هم نمی کنید!

فلش مموری ها راهی ارزان و ساده برای پشتیبان گیری از اطلاعات و جابجایی داده ها بین کامپیوترها هستند. اما از آنجایی که روزانه استفاده از پردازش ابری و اینترنت بیسیم گسترش پیدا می کند، فلش مموری ها آن استفاده گذشته خود را از دست می دهند. احتمالا شما هم الان در کشوی میزتان چند فلش مموری دارید که چندان مورد استفاده قرار نمی گیرند؟ اگر می خواهید نفس تازه ای به فلش مموری های خود بدهید در پست امروز چند روش استفاده غیرمعمول اما مفید آموزش خواهیم داد تا نفس تازه ای به روح خسته فلش مموری هایتان بدمید!

۱- نصب توزیعی از لینوکس

اگر از استفاده کنندگان یا دوستداران لینوکس باشید می دانید که اغلب توزیع های لینوکس را می توان از طریق دیسک زنده یا Live CDs بدون نیاز به نصب کامل و تنها از طریق بوت از روی لوح فشرده اجرا کرد. در سال های اخیر این روند به سوی ساخت USB ها به جای CD ها رفته است. شما می توانید برنامه ها و توزیع لینوکس دلخواهتان را انتخاب کرده و آنها را دانلود و برروی فلش مموری خود انتقال دهید، و از طریق آن به تست و یا نصب و ایجاد سیستم عامل لینوکس برروی کامپیوترتان اقدام کنید. این کار سریع تر و لذت بخش تر از نصب از طریق CD هاست. فلش مموری ها حجم بیشتری از اطلاعات را می توانند در خود جای دهند و برای نصب توزیع های حجیم بسیار مناسب می باشند.

۲- بوت یک سیستم عامل پایدار

اگر چیزی بیش از یک سیستم عامل زنده برروی فلش مموری خودتان نیاز دارید تا تمامی تغییرات را برروی دیسک قابل حمل خود داشته باشید، می توانید چندین توزیع را مستقیما برروی فلش مموری خود نصب کنید. از این طریق می توانید سیستم عامل خودتان را برروی کامپیوتر دیگران بالا آورده و استفاده کنید، همچنین به اطلاعات و فایل هایی که ایجاد کرده اید بعلاوه برنامه هایی که برروی سیستم عاملتان نصب کرده اید دسترسی داشته باشید. Pen Drive Linux یکی از این گزینه هاست که می توانید از طریق آن به این کار اقدام کنید. هرچند اکنون بسیاری از توزیع های عمده مانند اوبونتو این امکان را به شما داده اند که سیستم عامل را برروی فلش مموری خود نصب و استفاده کنید.

۳- اجرای نرم افزارهای قابل حمل

درباره نرم افزارهای قابل حمل بارها شنیده اید. برنامه هایی که بدون نیاز به نصب برروی سیستم عامل قابل اجرا می باشند. سایت Portable Apps به کاربران ویندوز این اجازه را می دهد که برنامه های مورد علاقه خودشان را بدون نیاز به نصب و بوت ویندوز خودشان اجرا نمایند. از دیگر سرویس هایی که به ارائه نرم افزارهای قابل حمل می پردازند می توان به Liber Key و Win Pen Pack اشاره کرد.

۴- استفاده به عنوان رم

در مواردی که کامپیوتر شما سرعت چندان مناسبی به دلیل کمبود رم دارد و فلش یا فلش مموری هایی با فضای آزاد بسیاری در اطراف شما هست می توانید از این فلش مموری ها به عنوان رم کامپیوتر استفاده نمایید تا سرعت کامپیوتر شما تا حدودی افزایش یابد و در مدیریت نرم افزارها بهتر عمل کنید. مایکروسافت Ready Boost را برای اینکار فراهم آورده تا بتوانید فلش مموری خودتان را به عنوان رم به کامپیوتر اضافه کرده و از آن استفاده کنید.

۵- پارتیشن بندی دیسک سخت

نصب نرم افزار Parted Magic برروی فلش مموری به شما این امکان را می دهد که از طریق USB درایو خود بتوانید به پارتیشن بندی و تغییر سایز پارتیشن ها بپردازید. پارتیشن بندی در حال اجرای سیستم عامل کار نسبتا خطرناکی است، و ممکن است باعث ازبین رفتن برخی اطلاعات شما گردد اما پارتیشن بندی از طریق بوت و بدون اجرای سیستم عامل این ریسک را از بین خواهد برد. (البته همیشه باید مراقب اطلاعات در حین پارتیشن بندی بود و نمی توان احتمال از بین رفتن اطلاعات را صفر دانست.)

۶- بازی ها

نصب بازی برروی فلش مموری را نمی توان به عنوان نرم افزارهای قابل حمل یاد کرد، برخی از بازی ها را می توانید برروی فلش مموری نصب کنید، و بدون در نظر گرفتن خرابی سیستم عامل و ترس از دست دادن مراحل ذخیره شده بازی کنید. (به یاد داشته باشید که سیستم عامل ها باید یکی باشند.) همه بازی ها این قابلیت را ندارند، یکی از بازی های موفق که این امکان را ارائه داده است Minecraft است.

۷- فایل ها را امن و خصوصی نگه دارید

شما می توانید کل فلش مموری خودتان را به پارتیشنی رمزگذاری شده تبدیل کنید تا بتوانید فایل ها و اطلاعات مهم خودتان را درون آن بصورت امن نگهداری کنید. همچنین می توانید برروی فایل هایتان رمزعبور گذاشته تا دسترسی به آنها تنها با وارد کردن رمزعبور امکان پذیر باشد.

۸- رمزگذاری برای ورود به سیستم عامل

اگر فکر می کنید که رمز عبور گزینه امنی برای کامپیوترتان نیست و برای امن کردن بیشتر اسکنر بیومتریک نیز ندارید، نگران نباشید، گزینه های جایگزینی نیز وجود دارد. تنها کار مورد نیاز این است که فلش مموری خودتان را به کلید تبدیل کنید! با اینکار بدون اتصال فلش مموری شما به کامپیوتر امکان ورود به سیستم عامل وجود نخواهد داشت. اگر از ویندوز استفاده می کنید می توانید از predator استفاده کنید. البته این نرم افزار تنها راه تبدیل فلش مموری به کلید ویندوز نیست.

۹- نجات کامپیوتر آلوده

این امکان نیز وجود دارد که برروی فلش مموری آنتی ویروس نصب کنید تا از طریق آن ویروس ها، نرم افزارهای مخرب و تروجان ها را شناسایی و از بین ببرید. برای اینکار پیشنهاد ما استفاده از AVG یا Kaspersky است.

۱۰- همگام سازی خودکاری فایل ها

احتمالا شما نیز مانند اغلب کاربران فایل ها را با کپی و پیست به فلش هاستان منتقل می کنید. Sync Toy و Sync Back SE دو نرم افزاری ویندوزی برای این کار هستند. Good Sync 2 Go هم برای سیستم عامل های مک قابل استفاده است.

نتیجه گیری

با اینکه استفاده از فلش مموری ها برای جابجایی اطلاعات به دلیل استفاده از اینترنت و پردازش های ابری کمتر شده است اما این قطعات، ابزاری فوق العاده برای بوت سیستم عامل های دلخواه، نصب آنها و همچنین تعمیر کامپیوتر می باشند. این ابزار هرساله با کاهش قیمت در برابر افزایش حجم ذخیره سازی ابزاری مناسب برای این فعالیت ها هستند.

شما چه استفاده های دیگری از فلش مموری ها می کنید؟

   

به گزارش شگفت انگیز AirDroid برنامه ای برای اندروید است که وای فای را جایگزین کابل usb می کند. با استفاده از این نرم افزار می توانید به فرستادن پیام ، انتقال فایل ها ، دیدن عکس ها ، آهنگ گوش کردن و … بپردازید. همگی بدون نیاز به نصب هرگونه نرم افزار روی کامپیوتر ! در ادامه مطلب با ما همراه باشید!

برای دانلود نرم افزار مورد نیاز اینجا را کلیک کنید

شروع کار با نرم افزار

-باید به وای فای دسترسی داشته باشید و توجه کنید کامپیوتر باید به شبکه ای که موبایل یا تبلت از آن استفاده می کند وصل باشد.

-پس از نصب نرم افزار به نرم افزار بروید و روی گزینه ی (start) کلیک کنید.

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

-پس از زدن روی گزینه صفحه ای مانند شکل زیر پدید می آید.

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

-به مرورگر کامپیوتر رفته و IP که در نرم افزار است را وارد کنید. سپس رمز ورود خود را وارد کنید.

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

-در گزینه …detail مشخصات گوشی خود را می بینید.

مدیریت فایل ها و انتقال آن

-اگر روی گزینه files کلیک کنید منویی مانند تصویر زیر بوجود می آید که می توانید به مرتب کردن فایل ها , حذف آن ها و… بپردازید.

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

فرستادن پیام متنی

-از طریق گزینه messeges می توانید به افراد مختلف اس ام اس دهید.

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

- با استفاده از گزینه apps می توانید به مدیریت برنامه ها بپردازید.

تبادل اطلاعات بین رایانه و گوشی از طریق wifi  +  همراه با آموزش تصویری

ارسال شده در پنجشنبه ، ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ، ۱۱:۴۰
کد مطلب : ۲۱۸۰
تعداد بازدید : ۶۳۰

 

ایمیل یک مفهوم ارتباطی غالب در سراسر اینترنت است که بخش اعظمی از تبادل اطلاعات و ترافیک اینترنت را به خود اختصاص داده است. در سراسر جهان صدها میلیون کاربر وجود دارند که به فناوری های وب میل وابسته هستند.

اغلب مردم برای تبادل ایمیل های خود از سرویس های نرم افزاری مبتنی بر وب مثل جیمیل، یاهو یا نمونه وطنی آن یعنی میهن میل استفاده می کنند.

مقایسه نرم افزارهای رایگان ارسال و دریافت ایمیل

مقایسه نرم افزارهای رایگان ارسال و دریافت ایمیل

به گزارش شگفت انگیز، این سرویس ها مبتنی بر نرم افزارهای اختصاصی یا اپن سورسی هستند که تمام خدمات و فعل و انفعالات را پوشش می دهد. در دنیا نرم افزارهای ایمیل بسیار مشهوری وجود دارد که تقریبا همه از یکی از آنها استفاده می کنند. در این میان، نرم افزارهای اپن سورس از محبوبیت زیادی برخوردار است. در اینجا می خواهیم چهار سرویس منبع باز وب میل را مورد بررسی قرار دهیم: Squirrelmail، راندکیوب، هورد (Horde) و افترلاجیک (Afterlogic) . تمام این سرویس ها به منظور ارائه موثرترین راه حل ها از سه IMAP متفاوت استفاده می کنند. البته تمرکز ما بیشتر روی مواردی است که بیشتر کاربران به آن توجه می کنند و برایشان مهم است؛ مانند جستجو به دنبال یک پیغام خاص یا نمایش تمام فولدرهای جعبه دریافت درون وب میل.

هدف اصلی این بررسی، ارزیابی کارایی سرویس های وب میل است که ازطریق سه معیار انجام می گیرد: latency، زمان پردازنده و میزان استفاده از حافظه.

Latency یک معیار مهم بهره وری است که به طور مستقیم با کاربر نهایی در ارتباط است. تعریف دقیق این عبارت به این صورت است: تاخیر میان درخواست کاربر و اولین بسته ارسالی سرور در پاسخ به آن درخواست. شناسایی منابع تاخیر در سیستم های وب میل یک مساله حیاتی برای بهینه سازی و تنظیم صحیح آنهاست. از آنجا که سیستم وب میل از دو بخش قابل دید (Frontend) و غیرقابل دید (Backend) تشکیل می شود به طور کلی منابع تاخیر می تواند یکی از موارد زیر باشد:

ـ زمان پردازش بخش Backend . درواقع زمانی که بخش داخلی نیاز دارد درخواست های ارسالی توسط کاربر را پردازش کند.

ـ زمان پردازش بخش Frontend . زمانی که بخش بیرونی نیاز دارد درخواست های دریافتی از کاربر نهایی یا Backend را پردازش کند.

ـ تاخیری که دراثر اختلال در ارتباط بین Frontend و Backend به وجود می آید.

زمان پردازشگر زمانی است که پردازشگر به یک فرآیند اختصاص می دهد. این زمان البته شامل زمان های انتظار برای ورودی / خروجی یا اجرای برنامه های دیگر نمی شود.

میزان استفاده از حافظه نیز یکی دیگر از معیارهای مهم است. زیرا زمانی که یک نرم افزار به اختصاص حافظه نیاز دارد، هم زمان مصرف می کند و هم منابع را دراختیار می گیرد که همین مساله بهره وری کلی سیستم را تحت تاثیر قرار می دهد.

اسکوییرل میل Squirrelmail

این سرویس یکی از معروف ترین راه حل های رایگان وب میل است که اولین بار در سال ۱۹۹۹ عرضه شد. این سرویس یک نرم افزار کاربردی بسیار سبک است که به کاربران اجازه می دهد میل هایشان را ازطریق یک مرورگر وب مشاهده کرده و مدیریت کنند. درحال حاضر آخرین نسخه Squirrelmail، تقویم ها و کتاب های آدرس به اشتراک گذاری شده را ارائه می کند در حالی که از افزونه هایی نیز برای GPG / OpenPGP، S / MIME و همچنین ارسال مجدد خودکار ایمیل ها به آدرس های مختلف پشتیبانی می کند.

راندکیوب Roundcube

راندکیوب یک MUA نسبتا جدید، منبع باز و مبتنی بر وب بوده که با زبان PHP نوشته شده است. این سرویس کارکرد کامل مانند فولدرهای مشترک IMAP، مدیریت پیغام ها به صورت «بکش و رها کن» و مدیریت IMAP فولدرها را ارائه می کند. همچنین از جاوااسکریپت غیرهمزمان (آسنکرون) و XML برای ارائه یک واسط کاربری روان تر بهره می برد. به راحتی می توان آن را نصب کرد و پیکربندی آن برای مدیر بسیار راحت است. تنها نیازمندی های آن یک سرور وب با PHP و یک پایگاه داده است.

افترلاجیک Afterlogic Webmail Lite

این یک وب میل منبع باز است که از دامنه های چندگانه، کتاب آدرس، جستجوی میل IMAP، بخش های IMAP و Sieve برای فیلتر کردن پیغام ها، ارسال مجدد و پاسخگویی خودکار پشتیبانی می کند. همچنین به وسیله بلاک کردن جاوااسکریپت و تصاویر خارجی، پیغام های HTML را با امنیت بیشتری باز کند. این سرویس برای پلتفرم های PHP و ASP.NET ارائه شده است که به MySQL یا MSSQL نیاز دارد. نصب آن کاملا راحت و بدون هیچ پیچیدگی خاصی است و رویه پیکربندی آن ازطریق یک واسط مبتنی بر وب انجام می شود.

نقطه قوت آن استفاده از جاوااسکریپت غیرهمزمان و XML است. اسکریپت های AJAX در سمت کاربر اجرا می شود که ارتباط غیرهمزمان با سرور را ممکن می سازد. افترلاجیک از AJAX برای واکشی اولیه ایمیل ها، سرنوشت ها و بدنه آنها استفاده می کند تا کاربر هرچه سریع تر به آنها دسترسی داشته باشد.

هورد آی.ام.پی Horde IMP

این سرویس بخشی از پروژه هورد است که به صورت رایگان عرضه شده است. این سرویس نیز همانند وب میل های دیگر، پشتیبانی از رمزنگاری و ورود برای پیغام ها S / MIME وPGP، بخش های IMAP، فولدرهای مشترک IMAP، فیلتر کردن پیغام ها و جستجو درمیان آنها را ارائه کرده است.

پیکربندی آن بسیار ساده و ازطریق دو فایل backends.php و conf.php انجام می گیرد. اولین فایل برای پیکربندی خصوصیات بخش داخلی IMAP و فایل دوم برای گزینه های مختلف وب میل مانند محدودیت اندازه فایل های پیوست و محدودیت تعداد پاسخ ها مورد استفاده قرار می گیرند.

مقایسه

اگر در نتایج آزمایش های گوناگون نگاه کنیم به نظر می رسد که squirrelmail سریع ترین وب میل میان سرویس های انتخاب شده باشد که دلیل آن صفحه بسیار سبک آن است. در حالی که افترلاجیک کمترین تاخیر را هم برای جستجو در موضوع پیغام و هم در محتوای آن دارد. به علاوه به دلیل استفاده از AJAX، افترلاجیک می تواند مانند نرم افزارهای رومیزی مدیریت ایمیل پاسخگو باشد. از سویی دیگر، هورد طولانی ترین زمان پاسخگویی را بویژه هنگام جستجو دارد و علت آن این است که هورد یک صفحه جدید را برای نمایش نتایج جستجو ارسال می کند در حالی که باقی رقبای او تنها بخشی از صفحه را که تغییر می کند، می فرستند.

پس به طور کلی به نظر می رسد افترلاجیک از کارایی بهتری، هم از لحاظ تجربه کاربری و هم کارایی کلی سیستم برخوردار باشد.

 


کاری که باید موقع وبگردی بلد باشید!

استفاده از کلیدهای میانبر این امکان را به شما می دهد که کارهایتان را در کسری از ثانیه انجام دهید و در زمان صرفه جویی کنید.

 

به گزارش شگفت انگیز شاید یکی از آزار دهنده ترین کارهایی که در هنگام وبگردی لذت را شما از گشتن در دنیای مجازی خراب می کند استفاده از موس برای انجام عملیات مورد نظرتان باشد. برای مثال اگر به صفحه ی وبی برخوردید که  اندازه ی فونت آن ریز بود شما ناگزیر به بزرگ نمایی هستید.

15 کاری که باید موقع  وبگردی بلد باشید!

در این شرایط بسته به نوع مرورگر مورد استفاده ، باید وارد منوی مورد نظر شده و عملیات بزرگ نمایی (ZOOM) را انجام دهید. حال آنکه برای انجام بسیاری از کارهای متداول در مرورگرها می توانید از کلیدهای میانبر استفاده کنید تا هم کمتر دست به موس شوید و هم در زمان صرفه جویی کنید.

 

 

15 کاری که باید موقع  وبگردی بلد باشید!

در این گزارش  دریچه تعدادی از کلیدهای میانبری که می تواند در تسهیل وب گردی به شما کمک کند را  معرفی خواهد کرد . این میانبرها حالت عمومی داشته و تقریبا در همه ی مرورگرها کارها می کند.

 

نمایش تمام صفحه : F11

نمایش صفحه با اندازه ی پیش فرض : CTRL + 0

بزرگ نمایی : CTRL  و کلید +

کوچک نمایی : CTRL و کلید –

رفتن به پایین صفحه : دکمه ی END

باز کردن یک برگه ی جدید : CTRL + T

باز کردن یک پنجره ی جدید : CTRL + N

باز کردن صفحه ی خانگی : ALT + HOME

بستن پنجره های جاری : ALT + F4

 

 

15 کاری که باید موقع  وبگردی بلد باشید!

 

باز کردن  تاریخچه: CTRL + H

باز کردن صفحه ی بایگانی دانلودها : CTRL + J

BOOKMARK کردن صفحه ایی که در حال مشاهده ی آن هستید : CTRL + D

 باز کردن صفحه ی پاک کردن تاریخچه ی وبگردی : CTRL + SHIFT + DEL

مشاهده ی سورس صفحه ایی که در حال مشاهده ی آن هستید : U +  CTRL

باز کردن یک فایل از روی کامپیوتر : CTRL + O

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد