بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

انـواع چـای های گیـاهی و خـواص آن ..تخمه کدو و کاهش کلسترول خون5


آشنایـی با انـواع چـای های گیـاهی و خـواص آنها
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


دلایل زیادی وجود دارد که ما از یک فنجان چای داغ لذت ببریم. ما عطر گونه های مختلف چای را دوست داریم، در دست گرفتن یک لیوان چای داغ در یک صبح سرد زمستانی و گرم شدن دست ها دلنشین است و مزه مزه کردن چای در مقابل شومینه یک راه عالی برای رسیدن به آرامش است و مهمتر اینکه پس از گذراندن یک روز پر دغدغه بهترین معجون برای رفع خستگی و تجدید قوای جسمی است ...

در بین چای ها خصوصا برای ما ایرانی ها بطورکلی می توان گفت نوشیدن چای معمولی طرفداران زیادی دارد. اما به جز چای معمولی چای های گیاهی دیگری هم هستند که جنبه دارویی دارند و خواص آنها درمان بیماری های متعددی را موجب می شوند. در ادامه گونه هایی از چای های گیاهی به همراه خواص آنها را برای شما دوستان پرشین استار بازگو می کنیم. امید که همواره شاد و سلامت باشید.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای گل گاوزبان و سنبل طیب (طبیعت گرم و تر)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی، ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوای جنسی

طرز تهیّه: 4 قاشق چایخوری گل گاوزبان یا 1 قاشق سنبل طیب بعلاوه 1 عدد لیموعمانی


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای بادرنجبویه (طبیعت بسیارگرم)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: در بعضی مزاج ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول هـای مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددهان (گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع))

طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

تذکر: افرادی که دچار فشار خون هستند با احتیاط مصرف کنند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای دارچین (طبیعت گرم و خشک)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

خواص: محّرک اعصاب، ضد وسواس و جنون، مؤثر در درمان ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرّح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده

طرزتهیّه: چند قلم دارچین + 2 لیوان آب چوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)

گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org

خواص: بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت کننده قوای جنسی، مقوی معده، خون ساز، ضد سم غذایی

طرزتهیّه: یک قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل + 2 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای اسطو خودوس (طبیعت گرم و خشک)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و برونشیت، ضد اگزما، مؤثر در درمان روماتسیم

طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای آویش (طبیعت معتدل)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: بالا برنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، مدر ( ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم، اشتهـارآور، کاهش دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی

طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای نعنا یا پونه (طبیعت گرم)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: ضداسهال و استفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خوش بوکننده دهان، رفع خستگی، مؤثردردرمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب ، مؤثردر درمان سرماخوردگی

طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای اکلیل کوهی (طبیعت گرم و معتدل)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، مدر (ادرارآور)، ضد عفونت کلیه، ضد صفرا، ضددلهره و اضطراب، ضد زکام و سرما خوردگی، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگهای کلیه و کیسه صفرا

طرز تهیّه: 2 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای مرزنجوش (طبیعت گرم)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: آرام بخش، بهترین داروی میگرن کهنه و سردردهای، ضد نفخ، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، اشتهاآور

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای بهارنارنج (طبیعت گرم)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: آرام بخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور

طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای گلپر (طبیعت گرم و خشک)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

خواص: تقویت کننده قوی حافظه، ضد فراموشی، ضد صرع، کمک به درمان اسهال، تقویت کننده قوه جنسی کمک به هضم غذا، اشتهاآور، ضد جوش و دُمل

طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای آلبالو (دم کرده میوه آلبالو)

گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org

خواص: اشتهاآور، کمک به هضم غذا، پایین آورنده فشارخون

طرز تهیّه: آلبالو رسیده بدون دم 200 گرم + 4 لیوان آب جوش + نبات


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای دارچین و زنجبیل

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: این نوشیدنی برای تسکین دردهای دوران پریود خانم ها بسیار مفید است.

طرز تهیّه: چوب دارچین خرد شده یک قاشق غذاخوری + زنجبیل به اندازه یک بندانگشت یا یک قاشق چایخوری پودرآن + 3 لیوان آب جوش 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد، در زمان مصرف بهتر است با کمی عسل شیرین شود.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای پونه کوهی و آویش

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده و خاصیّت ضد عفونی کننده دارد، برای سرماخوردگی و دردهای پریود خانم ها بسیار مناسب است.

طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری آویش + یک قاشق غذاخوری پونه + 3 لیوان آب جوش (بهتراست در زمان مصرف با عسل شیرین شود)


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: پایین آورنده فشار خون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال

طرز تهیّه: میوه گل نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرد میل شود.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای سبز

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: ضد سرطان، محرک سیستم ایمنی بدن، کاهش پرفشاری خون، ضد افسردگی، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریان‌ها می‌‌شود، خطر لخته شدن خون و سکته‌ها را کاهش میدهد.

تذکّر: در اصل گیاه چای سبز و سیاه یکی است. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند چای سبز به دست می آید ولی زمانی که برگ چای مورد تخمیر قرار گیرد تغییراتی در رنگ و بـو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود و چای سیـاه به دست می آید.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چای سیاه (چای معمولی)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خواص: خواص چای سیاه یا همان چای معمولی کمتر از چای سبز است.

عوارض چای سیاه:
1. افزایش ترشح اسید معده که باعث تشدید ناراحتی های معده می شود.
2. چای سیاه مانع از جذب آهن شده و کم خونی ناشی از فقرآهن را تشدید می کند.
3. کافئین موجود در چای سیاه احتمال ایجاد بیماری سیستیت در پستان خانم ها را افزایش می دهد.
4. از نظر طب اسلامی و سنتی چای سیاه باعث افزایش تولید خلط سودا در بدن می شود.

تذکرات در مورد چگونگی دم کردن چای های گیاهی :
1. برای دم کردنی های گیاهی بهتر است از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.
2. قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.
3. برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.
4. چای را صاف نموده و میل نمائید.
5. دم کشیده و صاف کرده این چای ها تا چند روز قابل مصرف است.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

توصیه ها در مورد نوشیدن انواع چای


1. زیاده روی در مصرف هیچکدام از چای ها مفید نیست ولی آنچه شامل همه ی آنها می شود اینست که انواع چای ها خاصیت ضد‌پیری دارند.

2. بهتر است از چـای هایی استفاده شود که بدون مـواد افزونی همچون رنگ دهنده و طعم دهنده ها باشد.

3. جهت کاهش مضرات چای بهتر است با مصلح آن مصرف شود مصلح چای دارچین و یا هل است.

4. هرگز فراموش نکنید که مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می شود. از این رو پیشنهاد می شود در طول هفته چای های گیاهی مختلفی که برای شما مفید هستند را بنوشید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید. بطور مثال: خوردن چای معمولی به طور مداوم باعث خشکی روده و معده، خشکی سر و سردشدن مغز، بیماریهای کبدی، استسقاء، گرفتگی عضلات و کمبود آهن می شود. خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتیاد به کافئین، ناآرامی، سردرد، بیماری های کبدی میشود. خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب، کم شدن سوی چشم می شود.



(مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون:)
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.

به گزارش ایسنا، این کارشناسان می‌گویند: کدو حلوایی ذخیره کلسترول بسیار اندکی دارد و به همین خاطر انتخابی مناسب برای یک رژیم غذایی کم کالری و نیز کاهش وزن است. اما از سوی دیگر تخمه‌های این گیاه پرخاصیت نیز در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر فوق‌العاده‌ای دارند.

علاوه بر این تخمه کدو خواص فوق‌العاده و بسیار مفید دیگری نیز دارد. برای مثال مصرف تخمه کدو خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد، از بدن در برابر آرتریت، التهاب مفاصل و پوکی استخوان حفاظت می‌کند و یک منبع غذایی غنی از عنصر حیاتی «روی» است.

به گزارش سایت اینترنتی هلت می آپ، تخمه کدو دارای نوعی ماده شیمیای موسوم به «فیتو استرول» است که نقش جاذب کلسترول را ایفا می‌کند و کلسترول بدن را به خود جذب می‌نماید.

اغلب می‌دانیم که توت‌ها منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و اکنون کارشناسان توصیه می‌کنند که تخمه کدو را نیز از این نظر باید به فهرست توت‌ها اضافه کنیم. بنابراین تخمه کدو ماده خوراکی مناسبی برای مقابله با التهاب است.

همچنین مصرف 100 گرم مغز تخمه کدو می‌تواند 54 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. مغز تخمه کدو در عین حال منبع غنی از انواع ویتامین‌های گروه "ب" شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ویتامین "ب 6" و فولیت است. علاوه بر این‌ها تخمه کدو به دلیل دارا بودن ترکیب شیمیایی موسوم به ال تریپتوفان در بهبود خلق و مقابله با افسردگی تاثیر بسزایی دارد. اما برخی دیگر از مطالعات نیز تایید می‌کند که مغز تخمه در پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه نقش دارد.

پزشکان همچنین تاکید دارند که تخمه کدو برای مقابله با انگل‌ها بویژه کرم‌های حلقوی مفید است. این ماده خوراکی معجزه‌گر در عین حال کاربرد زیبایی نیز دارد و به سالم و شفاف نگه داشتن پوست کمک می‌کند.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون: 
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.

به گزارش ایسنا، این کارشناسان می‌گویند: کدو حلوایی ذخیره کلسترول بسیار اندکی دارد و به همین خاطر انتخابی مناسب برای یک رژیم غذایی کم کالری و نیز کاهش وزن است. اما از سوی دیگر تخمه‌های این گیاه پرخاصیت نیز در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر فوق‌العاده‌ای دارند.
 
علاوه بر این تخمه کدو خواص فوق‌العاده و بسیار مفید دیگری نیز دارد. برای مثال مصرف تخمه کدو خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد، از بدن در برابر آرتریت، التهاب مفاصل و پوکی استخوان حفاظت می‌کند و یک منبع غذایی غنی از عنصر حیاتی «روی» است.
 
به گزارش سایت اینترنتی هلت می آپ، تخمه کدو دارای نوعی ماده شیمیای موسوم به «فیتو استرول» است که نقش جاذب کلسترول را ایفا می‌کند و کلسترول بدن را به خود جذب می‌نماید.
 
اغلب می‌دانیم که توت‌ها منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و اکنون کارشناسان توصیه می‌کنند که تخمه کدو را نیز از این نظر باید به فهرست توت‌ها اضافه کنیم. بنابراین تخمه کدو ماده خوراکی مناسبی برای مقابله با التهاب است.
 
همچنین مصرف 100 گرم مغز تخمه کدو می‌تواند 54 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. مغز تخمه کدو در عین حال منبع غنی از انواع ویتامین‌های گروه

  • 5 کمبود شایع مواد مغذی در آقایان: 
    77 درصد مردان دچار کمبود منیزیم، ویتامین D و ویتامین B12 هستند. طبق مقاله‌ای که در مجله health منتشر شده است خوردن 5 ماده غذایی برای مردان ضروری است.

    ویتامین D:


    مصرف ویتامین D برای داشتن اسکلت و استخوان‌های سالم ضروری است. طبق تحقیقی که در مجله Circolation منتشر شده است افرادی که دچار کمبود ویتامین D هستند احتمال بروز سکته قلبی در آن‌ها 80 درصد بیش از سایرین است.

    به گفته محققان دانشگاه بوستون باید در هر میلی‌متر از خون 30 نانوگرم ویتامین D وجود داشته باشد. اگر ویتامین D خون از این مقدار پایین‌تر بود باید UI1400 مکمل ویتامین D مصرف کرد.

    منیزیم:
    بررسی‌ها نشان داده است که مردان معمولاً دچار کمبود منیزیم هستند و تنها 80 درصد از 400 میلی‌گرم منیزیم مورد نیاز روزانه را دریافت می‌کنند. مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم مانند لوبیا سفید یا 250 میلی‌گرم مکمل آن برای مردان توصیه می‌شود.

    ویتامین B12:


    برخی داروها مانند داروهای ضددیابت مانع از جذب این ویتامین می‌شوند. این ویتامین در مواد غذایی حیوانی وجود دارد و ممکن است به برخی مواد غذایی مانند انواع غلات صبحانه نیز اضافه شده باشد.

    طبق تحقیقی که در مجله Circolation منتشر شده است افرادی که دچار کمبود ویتامین D هستند احتمال بروز سکته قلبی در آن‌ها 80 درصد بیش از سایرین است

    پتاسیم:

    بررسی‌ها نشان داده مردان تنها 60 تا 70 درصد از پتاسیم مورد نیاز روزانه خود را که حدود 4700 میلی‌گرم است مصرف می‌کنند. یک موز حدود 400 میلی‌گرم و نصف آووکادو نیز 500 میلی‌گرم پتاسیم دارد.

    ید:


    بهترین راه به جای این که برای دریافت ید، نمک بیشتری بخورید این است که مصرف شیر یا ماهی را بالا ببرید. خوردن تخم‌مرغ و ماست هم کمک‌کننده است.


برنج قهوه‌ای و کاهش قند خون: 
به گفته متخصصان اروپایی، برنج سفید به این دلیل سفیدرنگ است که آسیاب و تصفیه می‌شود و به همین دلیل ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین می‌رود؛ اما شرایط برنج قهوه‌ای به طور کامل متفاوت است.

مصرف برنج قهوه‌ای خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

به گفته متخصصان اروپایی، برنج سفید به این دلیل سفیدرنگ است که آسیاب و تصفیه می‌شود و به همین دلیل ارزش غذایی آن تا حدود زیادی از بین می‌رود؛ اما شرایط برنج قهوه‌ای به طور کامل متفاوت است چرا که این نوع برنج آسیاب نشده و برای همین خواص مغذی آن حفظ شده است.

در واقع اگر شما به جای حدود 340 گرم برنج سفیدی که در هفته مصرف می‌کنید برنج قهوه‌ای مصرف کنید، خطر ابتلا به دیابت، تا 16درصد کاهش می‌یابد و اگر به جای مصرف برنج سفید، دانه غلات کامل (شامل جو، جوی دو سر و سبوس) را جایگزین کنید این خطر را تا 36 درصد کاهش می‌دهید.

اگر می خواهید دوباره جوان شوید این مطلب را بخوانید!!


 تنها خستگی و بیماری نیست که ممکن است چهره شما را پیرتر از آنچه هستید نشان دهد یا سایر عوارض میانسالی و به اصطلاح پا به سن گذاشتن را نمایان کند.

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که این امکان وجود دارد که منبع و سرچشمه "جوانی" را در آشپزخانه خود داشته باشید؟ ممکن است این‌طور تصور شود که بعضی تغییرات روحی و جسمی، بخشی جدایی‌ناپذیر از افزایش سن هستند، اما حقیقت این است که غذاهایی که میخوریم یا از خوردن آنها اجتناب میکنیم، می‌توانند این روند را به تعویق بیندازند و ما را جوانتر از سن واقعی‌مان نشان دهند.

دکتر دیوید کتز، مدیر یک مرکز تحقیقاتی در دانشگاه "یل" در این رابطه میگوید: ما در طول روز غذاهای فرآوری شده زیادی میخوریم که اغلب کالری بالا و ارزش تغذیه‌ای کمی دارند؛ به عنوان مثال ویتامین ب 12 و امگا 3 در اینگونه غذاها کم است.

این کافی نبودن ارزش تغذیه‌ای مواد غذایی، می‌تواند به نشانه‌هایی از جمله چین و چروک پوست منجر شود که بسیاری از افراد آنها را ضرورت افزایش سن می‌شناسند. برای شناخت بهتر چنین مواردی که در برنامه غذایی‌تان وجود دارد، قدم اول این است که با پزشک‌تان مشورت کنید تا رژیم غذایی مناسبی به شما ارائه دهد یا مکمل های لازم را به برنامه غذایی‌تان اضافه کند. در ادامه این مطلب نیز می‌توانید با چند نمونه از بیماری‌ها و مواد غذایی موثر در بهبود آنها آشنا شوید و متوجه می‌شوید بهتر است کمی بیشتر به آنچه می‌خورید دقت کنید.

1 - آیا انرژی کمی دارید؟
اگر احساس می‌کنید برای انجام امور روزانه آن‌ طور که باید و شاید انرژی ندارید، ممکن است به ویتامین ب 12 بیشتری احتیاج داشته باشید. این ویتامین را می‌توان در مواد غذایی که از حیوانات به دست می‌آیند، یافت. این ماده مغذی در تنظیم سوخت و ساز بدن و تولید انرژی نقش بسزایی دارد و کلید مهمی است برای داشتن مغز و سیستم عصبی سالم.

به گفته دکتر دنی فراگ، از یک مرکز پزشکی در میامی "احساس خستگی نوعی نشانه بارز کمبود ویتامین ب 12 است که معمولا در کسانی که به میزان کافی پروتئین حیوانی دریافت نمی‌کنند مشاهده می‌شود." خوب است بدانید مصرف مقدار زیادی داروی ضد نفخ نیز می‌تواند به کمبود ب 12 منجر شود زیرا این دارو مانع جذب ب 12 می‌شود.

با مراجعه به پزشک، او درباره آنچه می‌خورید از شما سوال خواهد کرد، یا درباره این که چه میزان می‌خوابید و این که از چه داروهایی استفاده می‌ کنید. اگر به مقدار کافی گوشت یا مواد لبنی نمی‌خورید و مکمل‌هایی که شامل ویتامین ب 12 می‌شود را دریافت نمی‌کنید، شب ها 7 یا 8 ساعت نمی‌خوابید و در طول روز فعالیت بدنی زیادی دارید، باید بدانید شما بیشتر نشانه‌های فقدان ویتامین ب 12 را در بدنتان دارید.

مواد غذایی پیشنهادی :
حداقل روزانه دو وعده مواد لبنی کم چرب مانند شیر یا ماست بدون چربی و پروتئینی که چربی زیادی نداشته باشد بخورید. غذاهای دریایی مانند ماهی و همچنین گوشت گاو و غلات منابع مهمی از ویتامین ب 12 به شمار می‌روند.

مکمل‌های پیشنهادی :
مصرف روزانه 500 تا 1000 میلی گرم ویتامین ب 12 در یک قرص برای افزایش و تامین این ویتامین کارساز خواهد بود.


2 - آیا درد مفصل دارید؟
اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که از درد مفصل می‌نالند، احتمالا بدنتان به مقدار بیشتری مس و منگنز نیاز دارد.

مس و منگنز هر دو برای سلامت غضروف مفاصل و انعطاف‌پذیری آنها لازم و ضروری‌اند. دکتر دیل پترسون، مدیر یک مرکز درمانی می‌گوید: در موارد زیادی، افزودن این مواد غذایی از بدتر شدن وضعیت مفاصل کاسته و درد را کاهش می‌دهد. او همچنین می‌افزاید: در صورت توجه کافی به آنچه بدن نیاز دارد، قطعا می‌توان مقدار قابل توجهی از آسیب‌هایی را که به آن وارد شده، کاهش داد.

شاید برای‌تان این سوال پیش بیاید که این کمبود مس و منگنز چگونه تشخیص داده می‌شود؟ پاسخ این است که پزشک‌تان به راحتی و با یک آزمایش خون ساده می‌تواند تشخیص دهد که آیا درد مفاصل شما با این راه حل ساده رفع می‌شود یا موقعیت پیچیده‌تر است. دکتر پترسون در این زمینه می‌گوید: "اگر نتایج معمولی باشد، می‌توانید مطمئن باشید درد مفصلتان در اثر یک بیماری روماتیسمی جدی نیست."

مواد غذایی پیشنهادی :
مغزهای خوراکی، گوشت قرمز و اسفناج منابع خوبی از این ماده غذایی هستند اما مساله اینجاست که شما قادر نخواهید بود به قدری این مواد را بخورید که همه مس و منگنز مورد نیاز بدنتان را تامین کند بنابراین پزشکان مکملها را هم توصیه می‌کنند.

مکمل های پیشنهادی :
هر روز دو میلی گرم مس و پنج میلی گرم منگنز دریافت کنید. بین دو تا سه ماه مفاصلتان درد کمتری را متحمل خواهند شد.

3 - بیش از اندازه فراموشکارید؟
اگر فکر می کنید فراموشکار شده اید طوری که حتی کارهای روزانه تان را هم به خاطر نمی آورید، بهتر است بدانید باید اسید چرب امگا 3 بیشتری به بدنتان برسانید. دکتر اندرو ویل مدیر مرکز پزشکی جامع در دانشگاه آریزونا در این رابطه توضیح می‌دهد: این اسیدهای چرب بخشی از آجرهای ساختمان مغز هستند. او همچنین میگوید: اگر به قدر کافی در برنامه غذایی‌تان از این ماده وجود نداشته باشد، بنای ساختمان مغز ضعیف خواهد شد و عملکرد مغز که حافظه بخشی از آن است دچار مشکل می‌شود.

به گفته او، اما تنها مقدار امگا 3 نیست که مهم است بلکه تعادل بین امگا 3 و امگا 6 نیز ضروری است. هرچه امگا 6 بیشتری مصرف کنید، امگا 3 بیشتری نیاز است که تعادل بین این دو برقرار شود. این در حالی است که بیشتر ما به قدر کافی امگا 3 دریافت نمی کنیم و در عوض مقدار زیادی امگا 6 می‌خوریم.

این کمبود چگونه تشخیص داده می‌شود؟ نگاه سریعی به آنچه می‌خورید کافی است تا پزشک‌تان تشخیص دهد دچار کمبود این ماده مغذی هستید یا نه. اگر در برنامه غذایی‌تان ماهی، گردو یا مغزهای خوراکی وجود ندارد و چربی مورد نیاز بدن‌تان را بیشتر از طریق خوردن گوشت تهیه می‌کنید، باید بدانید که امگا 3 دریافت نمی‌کنید.

مواد غذایی پیشنهادی :
اول از همه، تا حد امکان مقدار غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید و غذای‌تان را با روغن زیتون یا کنجد درست کنید. ذکر این نکته ضروری است که ماهی را در وعده‌های غذایی‌تان فراموش نکنید و در هفته حتما ماهی بخورید. در کنار اینها خوردن 9 تا 12 بادام آن هم چهار بار در طول هفته نیز پیشنهاد می‌شود.

مکمل های پیشنهادی :
روزانه 2 هزار میلی گرم روغن ماهی مصرف کنید. برای این منظور می توانید از ترکیب دو قرص 1000 میلی گرمی docosahexaenoic acid (دی اکساهگزانوئیک اسید) و eicosaentaenoic acid ( اگزانتانوئیک اسید ) استفاده کنید.

4 - فشار خونتان بالاست؟
اگر دچار بیماری فشار خون بالا هستید بدنتان به مقدار بیشتری پتاسیم نیاز دارد. دکتر فراگ در این رابطه می‌گوید: وجود مقدار کم پتاسیم در رژیم غذایی، اثرات سمی و مضر مصرف بیش از اندازه نمک را افزایش می‌دهد. به بیشتر غذاهای فرآوری شده سدیم اضافه شده است اما از پتاسیم فقیرند بنابراین اگر وعده‌های غذایی‌تان بیشتر شامل فست فود است باید بدانید در خطرید.

این وضعیت وقتی بدتر میشود که کلیه شما سعی می کند نمکهای موجود را دفع کند و شما همان پتاسیم موجود را هم از دست خواهید داد. به گفته دکتر فراگ، این عدم تعادل به رگ های خونی آسیب میزند و فشار خون را بالا میبرد. او معتقد است تغذیه سالم می‌تواند این مشکل را حل کند.

اما علائمی که از طریق آنها این کمبود پتاسیم تشخیص داده می شود کدامند؟ مروری بر رژیم غذایی تان همه آنچه را که پزشک‌تان باید بداند برایش فاش می کند. برای اطمینان بیشتر هم میتوان از ارزیابی عملکرد قلب و عروق با آزمایش های خون بهره گرفت تا به این وسیله قند خون، میزان کلسترول و عملکرد کلیه ها مورد بررسی قرار بگیرند.

مواد غذایی پیشنهادی :
مصرف سدیم را کاهش دهید به طوری که روزانه بیش از 1500 میلی گرم سدیم دریافت نکنید و در عوض 7 تا 9 وعده غذایی میوه و سبزیجات بخورید.

مکملهای پیشنهادی :
مکمل پتاسیم می تواند به مشکلات آریتمی یا سایر بیماریهای قلبی منجر شود بنابراین بهتر است برای اجتناب از این عوارض جانبی، از محصولات طبیعی استفاده کنید.

 

این 9 عادت ابتلا به سرماخوردگی را در شما زیاد می کند!

 

با نزدیک شدن به فصل سرما، ابتلا به بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا زیاد می شود و اگر سیستم ایمنی بدن ضعیف باشد، میزان این بیماری های نیز افزایش می یابد.

سیستم ایمنی بدن در تمامی اوقات فعال است، اما با داشتن عادات ناسالم در زندگی، سیستم ایمنی تضعیف شده و توانایی بدن برای مبارزه با بیماری ها کاهش می یابد. در این مقاله 9 عادت بد را نام می بریم:

1 - سیگار کشیدن
سیگار کشیدن باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و احتمال ابتلا به سرماخوردگی را بیشتر می کند.
شما با کشیدن سیگار، اولین سدهای دفاعی بدن خود را تخریب می کنید که دهان و بینی می باشند.
محققان به این نتیجه رسیده اند که سیگار کشیدن ممکن است باعث حمله سیستم ایمنی به بافت ریه و بدتر شدن اختلال انسداد مزمن ریوی ( بیماری تنفسی درمان ناپذیر) شود.

2 - کمبود خواب
کم خوابی باعث تضعیف سیستم ایمنی شده و احتمال ابتلا به سرماخوردگی را زیاد می کند.
خواب کافی باعث می شود بدن استراحت کرده و خود را برای مبارزه با بیماری ها آماده کند.
کمبود خواب باعث بسیاری مشکلات از قبیل: افسردگی، دیابت و چاقی بیش از حد می گردد.
هر فردی نیاز متفاوتی به خواب دارد، اما بیشتر بزرگسالان باید 7 تا 8 ساعت در شب بخوابند.

3 - مصرف الکل
نوشیدن الکل باعث می شود پوشش دهان و مری نازک شده و ویروس ها و باکتری ها راحت تر وارد بدن شده و ابتلا به سرماخوردگی بیشتر شود.

4 - استرس
فشار روحی و روانی، چه در محیط کاری و چه در محیط خانوادگی، می تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند و راحت تر به سرماخوردگی دچار شویم.
به عنوان مثال: هرگاه دچار استرس شوید، بیماری ویروسی در شما زودتر ظاهر می شود.
برای جلوگیری از بروز استرس و یا کاهش اثرات استرس، سعی کنید هر روز 30 دقیقه ورزش کنید و یا روش تنفس عمیق را تمرین کنید.

5 - افسردگی
اگر افسردگی شما درمان نشود، احتمال ابتلا به سرماخوردگی در شما بالا می رود.
مطالعات نشان داده است زنانی که افسرده هستند، دچار عدم تعادل در مواد سیستم ایمنی بدن می باشند.
این عدم تعادل باعث افزایش بیماری هایی نظیر: بیماری قلبی و مقاومت به انسولین (دیابت) می شود.
اگر فکر می کنید دچار افسردگی شده اید، با روانپزشک صحبت کنید.

6 - رژیم غذایی غلط
عادات غذایی غلط مانند مصرف زیاد مواد خوراکی شیرین و مصرف کم میوه ها و سبزیجات می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را مختل کند.
این عادات غذایی غلط باعث اضافه وزن نیز می شود و همانطور که می دانید اضافه وزن، مادر تمام بیماری ها می باشد.
یک رژیم غذایی صحیح به مقدار زیاد دارای میوه ها و سبزیجات، غلات کامل و لبنیات کم چرب می باشد.

7 - رفتار پرخطر جنسی
رفتارهای ناامن جنسی می تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و توانایی بدن برای مبارزه با عفونت ها را کم نماید.

8 - کمبود ورزش و فعالیت بدنی
مطالعات نشان داده که ورزش منظم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، توانایی ساخت آنتی بادی ها و سلول های T (گلبول های سفید خون) می گردد و مقاومت بدن را در برابر بیماری ها بالا می برد.
پنج روز در هفته پیاده روی کردن و هر بار 20 دقیقه، باعث عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می شود.

9 - عدم تزریق واکسن
اگر می خواهید از بیماری های قابل پیشگیری در امان بمانید، از سوزن نترسید و واکسن بزنید.
یکی از راحت ترین راه ها برای جلوگیری از بروز بیماری های خاص، تزریق واکسن می باشد.
امروزه بیشتر واکسن ها، موجود و موثر می باشند.
به عنوان مثال واکسن آنفلوانزا، به احتمال 90 درصد شما را از ابتلا به آنفلوانزا مصون می دارد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، تزریق سالانه واکسن آنفلوانزا را توصیه می کند.

 

. رنگ های مختلف لاک ناخن را خودتان درست کنید

شاید برای شما هم جالب باشد بدانید می توانید در خانه و با وسایل ساده لاک ناخن با رنگ دلخواهتان بسازید . فقط کافیست یک براق کننده ناخن , کمی اکلیل و یک سایه چشم به رنگ دلخواه داشته باشید.
مواد لازم برای درست کردن لاک ناخن در خانه :
دو شیشه براق کننده ناخن
مقداری اکلیل
یک رنگ سایه چشم به دلخواه

می خواهیم به شما درست کردن دو نوع لاک ساده و اکلیلی را آموزش دهیم.
1 - شیشه های براق کننده را کنار بگذارید.
2 - با کاغذ یک قیف کوچک درست کنید طوری که دهانه آن اندازه دهانه شیشه براق کننده باشد.
3 - سایه چشم به رنگ دلخواهتان را بردارید و آن را بشکنید و کاملا خرد و پودری کنید. میتوانید از سایه های شکسته استفاده کنید. سایه باید کاملا ریز شود.
4 - قیف را روی دهانه شیشه برق ناخن بگذارید و سایه های پودری شده را توی قیف بریزید و اضافی آن که در قیف گیر کرده را با خلال دندان رد کنید.
5 - وقتی وارد شیشه برق ناخن شد آن را حدودا یک دقیقه به خوبی تکان دهید. مشاهده می کنید که رنگ سایه کاملا در شیشه برق ناخن پخش شده است.

همین کار را با اکلیل انجام دهید و توسط قیف اکلیلها را وارد شیشه برق ناخن کنید و خوب تکان دهید. می توانید یک لایه از لاک و پس از خشک شدن آن یک لایه اکلیل روی ناخنهایتان بزنید.
توجه کنید که هر بار قبل از استفاده باید شیشه را خوب تکان دهید تا اگر مواد ته نشین شده اند حل شوند. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

 

. چند نکته سالادی برای لاغر شدن


خوشبختانه سالاد همیشه طرفداران زیادی دارد. اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها. به خاطر این که سرشار از ترکیبات پرکالری هستند.

در این مقاله سالادهایی ارائه می‌شود که حاوی ترکیبات کلیدی و گاهاً عجیب برای لاغری هستند. با ما همراه باشید.

روغن زیتون بهترین سس
به خاطر این که بدن بیشتر مواد مغذی مانند ویتامین‌های A، D، E و K را با وجود مواد چرب جذب می‌کند، برای همین روغن زیتون بهترین سس محسوب می‌شود چون به بدن کمک می‌کند مواد مغذی موجود در سالاد را بهتر جذب کند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه ایالت اوهایو انجام شده نشان می‌دهد در خون افرادی که سالاد خود را با روغن زیتون یا روغن کانولا می‌خوردند میزان زیادی کاروتنوئید وجود دارد. علاوه بر این نتایج پژوهش‌های زیادی که انجام شده نشان می‌دهد که این اسیدهای چرب اشباع نشده می‌تواند به آب شدن چربی‌های دور شکم کمک کند و اشتها را کاهش دهند.

بهترین روش تهیه‌ سس این است که روغن زیتون را با سرکه مخلوط کنید و یک سس لاغر کننده‌ خوب با سالادتان میل کنید. به عقیده‌ متخصصان این نوع سالاد با سس روغن زیتون و سرکه می‌تواند از افزایش گلیسمی خون بعد از مصرف غذا پیشگیری کند.
تنوع ایجاد کنید
داخل سالادهایتان سبزیجات مختلفی از رزماری گرفته تا اسفناج اضافه کنید. در این صورت هم در طعم و هم در مواد مغذی دریافتیتان تنوع ایجاد کرده‌اید. اصلاً سعی کنید این قبیل سبزیجات را به غذاهایتان نیز اضافه کنید و تنوع غذایی ایجاد کنید. سبزیجات معطر مانند ریحان و جعفری به سالادها طعم خوبی می‌دهند و آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری به سالاد اضافه می‌کند. زمانی که این سبزیجات معطر را به سالادتان اضافه کنید طعم سالاد از درون خوش طعم می‌شود و دیگر لازم نیست برای خوشمزه کردن آن دست به دامن سس‌ها شوید.
پنیر استفاده کنید
اگر پنیر کم چرب و به میزان متعادلی مصرف شود کمک می‌کند تا شما احساس سیری کنید و به وزن متعادل نزدیک‌تر شوید. پنیر بهترین منبع کلسیم است و این ماده معدنی نیز به لاغری کمک زیادی می‌کند. توصیه می‌کنیم روی سالادهایتان چند ورقه پنیر پارمیسان اضافه کنید. می‌توانید از پنیرهای سالم دیگر که در بازار موجود است نیز استفاده کنید فقط حواستان باشد تعادل را رعایت کنید.
پروتئین‌ها را دریابید
اگر به سالادتان مقداری مرغ یا ماهی آزاد کباب شده، توفو یا گردو و دانه های دیگر اضافه کنید زودتر سیر می‌شوید و قدم به قدم به هدفتان نزدیک‌تر می‌شوید.
اضافه کردن مرغ یا ماهی به سالاد باعث می‌شود شما از دریافت کالری‌های زیاد دور باشید.
سالادهایتان را با میوه و سبزیجات مغذی‌تر کنید
نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که بیشتر ویتامین‌ها و مواد معدنی زمانی که با هم مصرف می‌شوند تأثیر همدیگر را تکمیل می‌کنند. در واقع شما بیشتر سود می‌کنید. توصیه می‌کنیم به سالادهایتان میوه و سبزیجاتی مانند خیار، هویج، فلفل دلمه‌ای، نخود فرنگی، آرتیشو، تمشک و گلابی اضافه کنید. در این صورت سالادی با بیشترین میزان ویتامین‌ها و فیبرها میل کرده‌اید. حتماً خودتان هم می‌دانید که فیبرها به لاغری کمک می‌کنند. به خاطر این که در معده حجیم می‌شوند و برای همین سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کنند. در این صورت هم شما کمتر به سراغ مصرف مواد غذایی پرکالری می‌روید. برای همین زودتر به هدف خود می‌رسید.

همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی!

با تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از تکنیک رشد بافت ماهیچه، گوشت آزمایشگاهی یک قدم دیگر به قفسه های سوپرمارکتها نزدیک تر شد. گوشت آزمایشگاهی ساخته دانشمندان نویدبخش رویکردهای مهربان تر با محیط زیست، کاهش رنج حیوانات و حل بحران غذا در جهان است، اما مسئله اصلی اینجاست که واکنش مردم به گوشت آزمایشگاهی چیست؟

این گوشت در اندازه های بزرگ از سلولهای ماهیچه ای توسط دکتر مارک پست از دانشگاه ماستریخت در هلند تولید شده است.

دانشمندان به دنبال راه های تازه ای برای پاسخ به مشکل و بحران غذا در جهان هستند از سوی دیگر گوشت مصنوعی می تواند محیط زیست و میلیونها حیوان را نجات دهد.

همبرگر آزمایشگاهی از لایه های ماهیچه گوشت گاو که در آزمایشگاه تولید شده ساخته شده و قرار است طی مراسمی در لندن پخته و خورده شود تا به دنیا به ویژه سرمایه گذاران تحقیقات ثابت شود که گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی یک حقیقت است.

دولت هلند کارهای دکتر پست را مورد حمایت مالی قرار داده است و در این میان یک فرد گمنام نیز 300 هزار یورو به این تحقیقات کمک کرده است، اما هنوز مشخص نیست که مردم از طعم این گوشت استقبال می کنند و آیا فکر اینکه این تکه های استیک، سوسیس و یا همبرگر ریشه در لوله های آزمایشگاه دارد مانعی برای فروش آن به شمار می رود یا خیر.

این همبرگر از 20 هزار رشته باریک بافت ماهیچه ای کشت شده تشکیل شده بود. دکتر پست که تاکنون چند آزمایش غیر رسمی هم برای تست مزه انجام داد، گفت: حتی بدون چربی، مزه این گوشت به طور منطقی خوب است. وی قرار است ماه آینده طی مراسمی در لندن تنها با افزودن نمک و فلفل این گوشت را سرو کند.

گوشت مصنوعی یک محصول از گوشت حیوان است اما به طور کامل از یک حیوان زنده تشکیل نشده است، اما این محصول کاملا با شبه گوشت یا جایگزین گوشت که در غذاهای گیاهخواران وجود دارد و از پروتئینهای گیاهی چون سویا ساخته می شود فرق دارد.

شبه گوشت که همچنین جایگزین گوشت، گوشت ساختگی و یا تقلید گوشت هم نامیده می شود، تقریبا ویژگی هایی نظیر بافت، طعم، ظاهر و همچنین ویژگی های شیمیایی انواع خاصی از گوشت را دارد. بسیاری از این شبه گوشت ها بر پایه سویا و یا گلوتن تهیه می شوند. گیاهخواران از جمله مصرف کنندگان شبه گوشت هستند.

پیش بینی می شود که گوشت مصنوعی یا گوشت کشت شده در آزمایشگاه در کنار گوشت حیوانی با قیمتهای رقابتی به فروش برسد اما کارشناسان اظهار داشتند که این پیشرفت هنوز هم باید راه طولانی طی کند تا به آینده راه یابد.

نیل استفنز دانشمند علوم اجتماعی دانشگاه کاردیف در ولز گفت: این فناوری هنوز در مراحل اولیه است.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

  مراقبت های پوستی مهم در فصل سرما


سرمای فصل زمستان، تابش محدود نور خورشید و استفاده از وسایل گرمایشی در منزل، روی پوست تاثیر منفی می گذارد و اما با خوردن مواد غذایی سالم می توان مانع از این آسیب ها شد و در کمتر از ۳ هفته، تاثیر مثبت آن را روی پوست مشاهده کرد.

پوست های خشک و مستعد به اگزما :

برای حفظ رطوبت پوست، ماهی های سرشار از اسید چرب مصرف کنید. این امر پوست صورت را از هوای سرد و خشکی محافظت می کند. ماهی سالمون و ماکارو نیز خاصیت ضدالتهابی دارد. اگر پوست شما مستعد به اگزماست، پیشنهاد می &.....

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد