بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

معروفترین افرادی که از راه شکم ثروتمند و معروف شدند!

معروفترین افرادی که از راه شکم ثروتمند و معروف شدند!

 ضرب المثلی قدیمی می گوید: یکی از راه های رسیدن به قلب انسان ها شکم است! یک غذای خوش طعم در بدترین شرایط می تواند یک لبخند هدیه کندو دقایقی هرچند کوچک ما را از دشواری های روزمرگی دور کند.

در این گزارش شما را با تنی چند از افرادی که از راه شکم به ثروت و شهرت رسیدند آشنا می کنیم:

1-رنه رزپی



" رنه رزپی" مالک برترین رستوران جهان از راه شکم به شهرت و ثروت رسیده است. ورود او به دنیای آشپزی کاملا اتفاقی بود اما وقتی با دنیای رنگارنگ آشپزی آشنا شد عزمش را برای حضور در این رشته جزمتر کرد.
موفقیت در دنیای آشپزی سن و سال نمی شناسد وقتی چاشنی خلاقیت را به سلیقه و پشتکار اضافه کنید، صاحب سبک در این امپراتوری گسترده می شوید و می توانید همچون رنه رژپی در 34 سالگی با آشپزهای بزرگ رقابت کرده و در جهان مطرح شوید.

این آشپز دانمارکی 16 دسامبر 1977 از مادری دانمارکی و پدری آلبانیایی در شهر کپنهاک متولد شد.
مدتی بعد به همراه خانواده راهی ماسدونیا شد و تا زمان آغاز جنگ برای استقلال در یوگسلاوی سابق، در آنجا زندگی کرد.
او برای کسب تجارب معروفترین سرآشپز های جهان راه پر مشقتی را پیمود . هنگامی که در خصوص موفقیت های رستوران 3 ستاره "جاردین سنز" شنید تصمیم گرفت در قالب یک سفر تفریحی سری هم به این محل رویایی و پرطرفدار بزند.

اما وقتی با موفقیت های چشمگیر این رستوران آشنا شد در اسپانیا ماندگار شد و آنقدر تلاش کرد تا توانست نظر سرآشپز رستوران"فران آدریا" را جلب کند و به مدت یک سال آنجا مشغول کار شد.

رنه به همراه "کلاوس یه یر" سر آشپز دانمارکی در سال 2004 رستوران "نوما" را در خانه ای قدیمی متعلق به قرن هجدهم در مرکز فرهنگی منطقه آتلانتیک شمالی تاسیس کرد.

این اتفاق مهمترین اتفاق زندگی رنه محسوب می شود چرا که به دلیل ابتکارهای متعدد و ایجاد منوها و دستور غذایی هایی جدید این رستوران تا کنون 2 ستاره میشلین را به خود اختصاص داده است.
این رستوران همچنین در نظر سنجی سال 2008 از مردم به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شد و همچنین در نظرسنجی که از مطرح ترین سرآشپزهای جهان انجام شد در مقام سومین رستوران جهان قرار گرفت.

رنه با دنیای کتاب هم بیگانه نیست و تا کنون 2 کتاب آشپزی روانه بازار کرده است.کتاب "آشپزی نورادیک نما"در سال 2006 و کتاب"نوما:زمان ومکان در آشپزی نورادیک" را در سال 2010 منتشر کرد.
این تلاش ها علاوه بر شهرت جهانی ثروت فراوانی را برای او به همراه داشته و او را در زمره ثروتمند ترین ها قرار داده است.

2.گوردون رامسی


در انگلیس سه آشپز معروف، زبانزد خاص و عام هستند که در این میان «گوردون رامسی» جزو برترین آشپزهای انگلیس و اروپا به شمار می‌رود.
گوردون جیمز رامسی در هشت نوامبر سال 1966 در جان استون اسکاتلند چشم به جهان گشود. پدرش مدیر یک باشگاه ورزشی بود گاهی هم دلالی می‌کرد و اجناس ورزشی را می‌خرید و گران‌تر می‌فروخت. مادرش «هلن» پرستار بود و به آموزش پرستاران می‌پرداخت.

پدر گوردون به دلیل ورشکستگی به انحراف کشیده و زندگی آنان به یک جهنم تبدیل شد. گوردون یک خواهر بزرگ‌تر به نام «دیانا» و یک برادر به نام «رونی» داشت. او از کودکی طعم ناامیدی، شکست و بدبختی را چشید که همه این ناملایمات زندگی ناشی از بی‌توجهی پدرش بود. 16 ساله بود که به همراه خواهرش دیانا تصمیم گرفت خانه را ترک و مستقل زندگی کند. گوردون به فوتبال علاقه زیادی داشت. او از ده سالگی در کوچه و خیابان‌ها فوتبال بازی می‌کرد و وقتی پا به دوران نوجوانی گذاشت عضو باشگاه فوتبال وارویک شاپر شد. در تابستان سال 1984 زانویش به شدت آسیب دید، اما باز هم فوتبال را کنار نگذاشت. او یکی از ستارگان تیم اسکاتلند بود و علی‌رغم جراحت عمیق زانویش در چندین مسابقه فوتبال شرکت کرد و گل‌های زیادی به ثمر رساند. 19 ساله بود که به گروه پلیس پیوست و مدتی با پلیس همکاری داشت، اما آن کار هم او را راضی نمی‌کرد.

او شاگرد «آلبرت روکس» در پاریس شد. آلبرت روکس که یکی از بهترین سرآشپزهای فرانسویی به شمار می‌رفت به استعداد گوردون پی برد و او را در هتل دیوا در کوه آلپ فرانسه به کار مشغول کرد تا هم آموزش ببیند و هم با نو‌آوری‌هایش غذاهای رنگارنگ تهیه کند. گوردون سه سال در فرانسه زندگی کرد و به آموخته‌هایش افزود. سپس تصمیم گرفت به لندن بازگردد و در آن‌جا حرفه‌ خود را ادامه دهد.

در سال 1996 با «کایتانا هاتسون» دختر یکی از ثروتمندان انگلیس ازدواج کرد. ثمره این ازدواج چهار فرزند مگان، جک و دوقلوهای ماتیلدا و هولی بود. پدر همسر گوردون «کریس هاتسون» سرمایه‌ زیادی به گوردون داد تا او بتواند رستوران باز کند و به کار خود گسترش دهد. گوردون در سال 1998 در چلسی با پدرزنش شریک شد و یک رستوران باز کرد. او در سال 2001 توانست رستوران خود را بسط دهد و سه شعبه دیگر در شهرهای مختلف انگلیس افتتاح کند. پس از انگلیس نوبت دیگر کشور‌ها بود که از دست پخت گوردون سود ببرند.

او هم‌اکنون به عنوان یکی از سه آشپز معروف انگلیس به شمار می‌‌رود و در جولای سال 2006 جوایزی به دلیل بهترین آشپزی از انجمن بهداشت و تغذیه انگلیس دریافت کرد. او نه تنها به مزه و شکل غذاها توجه دارد بلکه سعی در ارائه مقوی‌ترین و پر ویتامین‌ترین غذاها به مردم را دارد.
در سپتامبر سال 2006 نام او در لیست صد نفر فرد معروف انگلیس در مجله کاترر قرار گرفت.
تلویزیون کانال چهار انگلیس از او دعوت به عمل آورد تا در برنامه‌های آموزش آشپزی شرکت کند و آموخته‌هایش را به مردم ارائه دهد. او در کانال 1VTI نیز به آموزش آشپزی پرداخت و بینندگان زیادی را به سوی خود جلب کرد. در سال 2005 به آمریکا دعوت شد و مدتی در شبکه فاکس برنامه اجرا می‌‌کرد. البته به دلیل مشغله زیاد و کار در رستوران‌های متعددش به‌طور منظم نمی‌‌تواند در برنامه‌های تلویزیونی شرکت داشته باشد، اما هفته‌‌ای یک بار را در برابر دوربین ظاهر می‌‌شود و آموزش می‌‌دهد. او همچنین به نوشتن چند کتاب آشپزی پرداخته و تاکنون 14 کتاب آشپزی نوشته و به چاپ رسانده است. در مجله تایمز شنبه نیز در ستون آشپزی مطالبی در مورد فواید موادغذایی و طبخ صحیح غذاها می‌‌نویسد.

گوردون رامسی از درآمد حاصله خود قسمتی را صرف مردم نیازمند می‌‌کند و تاکنون چند موسسه خیریه افتتاح کرده است. او برای مردم بیمار و فقیر مبتلا به ایدز در هند مبلغ صد هزار یورو پرداخته تا صرف دارو و بیمارستان شود.

3.تیم مالزر


تیم مالزر» در ۲۲ ژانویه سال ۱۹۷۱ در المشورن آلمان چشم به جهان گشود.او از کودکی دست به ابتکارات زیادی با میوه‌ها و سبزیجات می‌زد . در مدرسه برای دوستانش با مواد ساده غذایی، ساندویچ ، اسنک و عصرانه درست می‌کرد . در خانه انواع میوه‌ها را مخلوط کرده و دسرهای خوشمزه تهیه می‌کرد . کم‌کم متوجه شد به کار آشپزی علاقه زیادی دارد و می‌تواند با کمی تفکر و اندیشه، غذاهای بسیار ساده و خوشمزه تهیه کند . در دوران نوجوانی به چند کلاس آشپزی رفت و به آموزش آشپزی پرداخت.
در اوقات فراغتش دست به قلم می‌شد و غذاهای ابتکاری خود را برروی کاغذ می‌نوشت. البته در ابتدا جهت تفریح و گذراندن وقت دست به آشپزی می‌زد، اما با ورود به حیطه این دنیای عظیم خود را عضوی از این جامعه بزرگ دانست . بعد از یادگیری مبانی و نکات ریز آشپزی به فکر خرید یک رستوران افتاد . او می‌خواست تبحرش را به صورت عملی به همگان نشان دهد و استعداد بالقوه خود را به بالفعل تبدیل کند . تیم مالزر به هامبورگ ، محل غذاهای متنوع آشپزهای آلمانی آمد تا هم تجربه کسب نماید و هم رستورانی کوچک دایر کند . بالاخره توانست به آرزویش دست یابد و رستوران کوچکی با نام «خانه سفید» در مرکز هامبورگ برپا کند و به همراه دوستش «جان لافر» در صدد سر و سامان دادن این رستوران بر آمد . او کارش را از پله اول آغاز کرد و با مهارت و استعدادی که داشت، توانست غذاهای متنوع و منحصر به فردی را ارائه دهد ، تا سبب جلب رضایت مردم شود . توریست‌ها که از دیگر کشورهای اروپایی و شهرهای آلمان به هامبورگ می‌آمدند با خوردن یک‌بار غذا در رستوران خانه سفید، مشتری پر و پا قرص تیم مالزر می‌شدند . او کم‌کم در میان مردم هامبورگ نیز معروف شد و روز به روز به مشتریان وی افزوده شد.

او با مهارتی خاص و زبانی ساده و مردم‌پسند نحوه تهیه غذاها را توضیح می‌داد و در نهایت در مدتی کوتاه غذایی دلپذیر و مورد علاقه مردم تهیه می‌کرد.تیم مالزر، سعی می‌کرد در غذاهای ابتکاری خود مواد غذایی مفید و مغذی و قابل دسترس برای مردم به کار برد و ساده و بی‌ریا عمل کند. همین مسئله سبب شد، در دل مردم جا باز کند و طرفداران زیادی پیدا کند.باید افزود که در آلمان که سرآشپزهای معروف و متبحر حرف اول را می‌زنند، این پسر جوان توانست گوی سبقت را از همه برباید و شهرت سرآشپزی را از آن خود کند.

وی چندی پیش در مسابقه آشپزی در هتلی معروف در لندن شرکت کرد و در میان چند آشپز مشهور جهان مقام اول را به دست آورد. همچنین رستوران وی در هامبورگ از سوی مردم و توریست‌ها بهترین نمره را گرفته و روز به روز به مشتریانش افزوده می‌شود.
این آشپز خوش ذوق در سال ۲۰۰۲ به عنوان بهترین مجری آشپزی شناخته شد و برنده دوربین طلایی از سوی تلویزیون آلمان شد.

تیم مالزر با چنین برجستگی‌هایی توانست در شبکه Vox برنامه روزانه داشته باشد و او هم اکنون به همراه نامزد و دستیارش به آموزش آشپزی در این شبکه می‌پردازد.دستورات آشپزی او به چند زبان ترجمه شده و به صورت CD به فروش می‌رسد. او توانسته در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی طرفدار پیدا کند و شناخته شود.

4.مارکو پیر وایت


" مارکو پیر وایت " ، 45 ساله ، اولین سر آشپز بریتانیایی است که تا کنون سه ستاره میشلین ، دریافت کرده است.وایت ، به عنوان پدر رستوران های مدرن ، شناخته می شود.
با این حال معتقداست زنان بهتر از مردان آشپزی می کنند او معتقد است آشپز خانه های مدرن کنونی با فرهنگ جدید به این معنی است که زنان احتمال کمتری دارند که به مراحل بالای آشپزی دست یابند .با این وجود از آنجایی که با عشق و علاقه آشپزی می کنند آشپز های بهتری هستند.
او در مصاحبه ای تلویزیونی گفت:" به نظر من ، بسیاری از آشپز های بنام دنیا ، تنها به خاطر خودشان آشپزی می کنند ، همین . نه به خاطر غذا . بر خلاف اغلب زنان ، آنها فراموش می کنند که مادر طبیعت ، هنر مند واقعی است ."
وایت هم اکنون در اغلب نقاط اروپا نامی شناخته شده است و ثروت قابل توجهی هم دارد.

5.جیمی اُلیور


جیمی اُلیور متولد ۲۷ مه ۱۹۷۵، سرآشپز معروف و شناخته‌شده، دارندهٔ رتبه امپراتوری بریتانیا، برندهٔ جایزه امی در شهر اسکس بریتانیا به دنیا آمد. وی افتخار این را دارد، دولت کشورش را وادار کند تا بودجه تغذیه مدارس را افزایش داده، به دوستداران غذا شیوه آشپزی تازه و معنی‌دار و دستورهای اشپزی الهام‌بخش ارائه داده و نوجوانانی از طبقه های محروم اجتماع را تبدیل به سرآشپزهای حرفه‌ای کند. او کسی نیست جز پادشاه آشپزی در تلوزیون جیمی الیور.

آشپزخانه جیمی» نام رستوران او در لندن و هم عنوان یک مجموعه تلوزیونی است که بسیار موفق از آب در آمده بود. ۳ مجموعه رستوران‌های او هر کدوم با ۱۵ شعبه در امستردام، ملبورن و کورنوال قرار دارند. بعد از اینکه یک تولید کننده تلوزیونی موقع کار در یک رستوران کنار رودخانه در لندن او را کشف می‌کند شهرتش عالم‌گیر می‌شود.

موفقیت‌های حرفه‌ای جیمی در تلویزیون ادامه داشت با برنامه‌های مثل «فرار بزرگ جیمی» که در آن با آشپزی الهام گرفته شده از ایتالیو به سراغ ایتالیایی‌ها می رفت و در برنامه "جیمی در خانه" با سبزیجاتی که خودش کاشته بود آشپزی می کرد و در برنامه جسورانه" شام های جیمی با گوشت پرندگان"، او نگاه انتقادی به مسائل پیرامون پرورش طیور داشت.

خواص میوه ها با توجه به رنگشان و یازده ماده افزایش دهنده عمر

 یازده ماده افزایش دهنده عمر


 یازده ماده افزایش دهنده عمر


 سیب


محتویات: سیب سرشار از آنتی اکسیدان هایی مثل کورستین است. همچنین حاوی فیبرهای قابل حل مثل پکتین می باشد.

▪ اثرات آن روی سلامتی: کورستین که یکی از بهترین آنتی اکسیدان ها به شمار میرود، از ابتلا به سرطان و از لخته شدن خون جلوگیری میکند. پکتین نیز سطح کلسترول خون را پایین می آورد و سموم سرطان زا را از جریان خون دفع می کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است سیب را به حالت خام و با پوست استفاده کنیم چون کورستین در پوست سیب موجود است.

2. آوکادو

▪ محتویات: آوکادو حاوی مقدار قابل توجهی فیبر است و حتی بیش از موز پتاسیم در خود دارد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: نه تنها باعث صافی و نرمی پوست می شود، بلکه از بالا رفتن فشار خون، بیماری های قلبی و انواع بخصوصی از سرطان ها به ویژه سرطان روده نیز جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: فقط کافی است که پوست آن را کنده و خام بخورید. می توانید آن را با گوجه فرنگی، آبلیمو، فلفل هالپانو و نمک نیز ترکیب کرده و سس گواکامولی از آن بسازید.

3. موز

▪ محتویات:
موز حاوی مقدار زیادی پتاسیم، منیزیم و فلیت است.
▪ اثرات آن روی سلامتی: پتاسیم از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کرده و احتمال سکته را پایین می آورد. فلیت به رشد صحیح بافت ها کمک کرده و از ایتلا به بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: دقیقاً مثل میمون ها به راحتی موز را پوست کنده، بخورید و لذت ببرید. به نظر می رسد که میمون ها بیش از آنچه ما فکر می کنیم باهوش هستند.



4. تخم مرغ

▪ محتویات: تخم مرغ حاوی مقدار قابل توجهی کولین، پروتئین، کاروتینوئید و زآکسانتین می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: فایده ی عمر طولانی چیست اگر حتی نتوانید به یاد بیاورید که دندان مصنوعی هایتان را کجا گذاشته اید؟ خوردن تخم مرغ به شما کمک می کند. کولین موجود در تخم مرغ به حفظ حافظه در زمان پیری کمک می کند. کاروتینوئید نیز از ابتلا به بیماری های چشمی مربوط به پیری مثل آب مروارید جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: تخم مرغ را می توانید به حالت آب پز، جوشانده یا خاگینه استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که پختن آنها با مقدار زیادی کره یا روغن برایتان ضرر دارد.

5. سیر
▪ محتویات: سیر هم حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ها می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: سیر از لخته شدن خون جلوگیری کرده و خطر سکته را کاهش می دهد. همچنین با کشتن سلول های سرطانی مقدار زمان زنده ماندن را در افراد سرطانی افزایش می دهد.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است که سیر را به حالت خام استفاده کنید. می توانید آن را خرد کرده و به محتویات سالادتان اضافه کنید.


6. لوبیا قرمز
▪ محتویات: حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک بسیاری میکند و یک سیستم گوارشی سالم نیز از ابتلا به دیابت و سرطان روده جلوگیری میکند. فیبر قابل حل همچنین کلسترول و قند خون را پایین می آورد.
▪ بهترین راه استفاده: هم لوبیای خشک و هم لوبیای کنسرو شده این اثرات خوب را روی سلامتی می گذارند. خوب است که مقداری از این لوبیاها را هم در غذاهای مورد علاقه تان بیندازید یا آنها را به غذاهای مکزیکی اضافه کنید.

7. گردو

▪ محتویات: گردو حاوی مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا ۳ است.
▪ اثرات آن روی سلامتی: اسید چرب امگا ۳ نه تنها از لخته شدن خون و ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند، همچنین می تواند از افسردگی و ورم مفاصل هم جلوگیری کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است که گردو را به حالت تازه بعد از بیرون آمدن آن از پوست استفاده کنید، اما تا دو هفته بعد از بیرون آمدن از پوست هم می توانند تا حدودی تازگی خود را حفظ کنند به شرط اینکه در مکان های خشک و خنک نگهداری شوند. از گردو می توانید برای تزئین روی سالاد هم استفاده کنید.

8. محصولات سویا و توفو

▪ محتویات: حاوی هورمون های گیاهی ایزوفلاون می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: سویا به پایین آمدن میزان Ldl ناسالم در کلسترول خون کمک می کند که فشار خون را پایین آورده و احتمال حملات قلبی را نیز کاهش می دهد.
▪ بهترین راه استفاده: توفوی سفت بهترین منبع سویا می باشد و برخلاف باور عموم توفو طعم بدی ندارد.

9. انگور قرمز

▪ محتویات: انگور قرمز حاوی آنتی اکسیدان های قوی کاتچین و نوعی پلی فنول به نام رسیراترول می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: کاتچین به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک کرده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. تحقیقات جدید نیز نشان می دهد که رسیراترول میزان کلسترول خون را کاهش می دهد و از پیشرفت سرطان های پوستی و سایر سرطان ها جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: نوشیدن یک یا دو لیوان آب انگور در روز برای این منظور کافی است. اما مصرف بیشتر از این میزان می تواند اثرات خوب این ماده را از بین ببرد.

10. اسفناج

▪ محتویات: اسفناج یکی از سالم ترین سبزیجات به حساب می آید. به اندازه ی سیر در خود آنتی اکسیدان داشته و منبع خوبی برای اسید فولیک و ویتامین های A و C به شمار می رود.
▪ اثرات آن روی سلامتی: اسفناج تاثیرات بسیار مثبتی روی سلامتی شما دارد. با سرطان، بیماری های قلبی و اختلالات مغزی مبارزه می کند.
▪ بهترین راه استفاده: اسفناج خام یا بخارپز شده بهترین نوع خوردن این ماده ی مفید غذایی می باشد. می توانید آن را با گوجه فرنگی، گردو و تخم مرغ آبپز ترکیب کرده و سالادی خوشمزه بسازید.

11. رازیانه

▪ محتویات: رازیانه که جزء سبزیجات ایتالیایی است، حاوی مقدار زیادی ویتامین A، کلسیم، پتاسیم و آهن می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: رازیانه به برطرف کردن مشکلات گوارشی کمک می کند. آهن و ویتامین A موجود در این گیاه به سلامت پوست و ناخن کمک بسزایی می کند. از خستگی و کم خونی نیز جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: رازیانه را می توانید به صورت های مختلفی استفاده کنید: خام، بخار پز شده یا سرخ شده.
 

       خواص میوه ها با توجه به رنگشان                                                        

اولین چیزی که در هنگام انتخاب یک میوه برای خوردن شما را جذب کرده رنگ و جلوه خاص آن میوه است،آیا می دانید میوه های مختلف با رنگ های متفاوت چه خواصی دارند؟
در اولین قدم این رنگ اشیا است که شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور می‌کند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و … همه و همه در پرتو رنگ‌هاست.رنگ‌ها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر کرده‌اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند. مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی که از رنگ آن در هنگام خوردن می‌بریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد می‌کند،در خواصش نیز تاثیر فراوانی دارد.تمامی سبزیجات و میوه‌هایی که روزانه مصرف می‌کنید با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب کنید،اما فراموش نکنید که رنگ‌ها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این هم یک روش نفوذی آنهاست.
رنگ سبز
رنگی‌ است آرامش بخش و با دیدن این رنگ شما احساس آرامش می‌کنید و از وجودش لذت می‌برید و جالب اینجاست که همین رنگ زیبا و آرامش بخش علاوه بر این که شما را در ظاهر جذب می‌کند و شما از آن لذت می‌برید خواص درمانی بسیاری نیز دارد و برای جسمتان مفید است.در واقع هر چیز سبزی که شما می‌بینید این خاصیت را داراست و این در مورد میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ نیز صادق است.این رنگ برای افراد عصبی و نا ‌آرام بسیار مفید است.رنگ سبز خاصیت ضد عفونی‌کننده‌ دارد و مناسب برای بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های روده‌‌ای (یبوست)‌،معده (سوء‌هاضمه،زخم معده و…)،کلیه (سنگ کلیه و ناراحتی‌های مجاری ادراری)‌، ریه (مشکلات تنفسی،آسم و …) و رحم می‌باشد.
این رنگ برای درمان زخم‌های عمیق سوختگی‌های شدید نیز موثر است.این خواص در میوه‌ها و سبزیجاتی که سبز رنگ هستند به وفور یافت می‌شود.تحقیقات نشان داده میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارند و در هضم غذا و جذب آن موثرند.
میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ برای افرادی که از بیماری‌های عصبی رنج می‌برند توصیه شده است. سبزیجات سبز رنگ همچنین در درمان زخم‌های عمیق و سوختگی ‌ها و بیماری‌ های ریوی و کلیوی بسیار موثر است و در بهبود بیماری‌های قلبی مصرف فراوان دارد.مثلا جعفری دارای خواص ضد عفونی‌کننده خون و دستگاه گوارش می‌باشد.جعفری موجب تحریک عضلات روده و رحم می‌شود و مناسب برای معده و هضم غذاست.برگ این گیاه مناسب برای زخم‌های عمیق است و جوشانده آن مناسب برای بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار است.
انگور سبز
این میوه مناسب برای بیماری‌های اعصاب است.مواد غذایی موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده کمک فراوانی می‌کند و در درمان بیماری‌های سوءهاضمه،سل ریوی،مشکلات کلیوی (سنگ کلیه)‌ و یبوست کمک فراوانی می‌کند.همچنین باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن می‌شود.آب انگور مغذی عضله قلب است.انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین می‌برد و دارای اثر تقویت‌کننده قلب است.

انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا می‌شود و عمل هضم را تحریک و تسریع می‌بخشد و تخمیرهای روده‌ای را کاهش می‌دهد.

کاهو
کاهو در درمان تپش قلب و سرفه و مشکلات ریوی موثر است.همچنین آرام‌ کننده اعصاب است.کاهو برای دفع مواد زاید در روده‌ها و جلوگیری از یبوست مناسب است.از جوشانده کاهو می‌توان برای درمان سوختگی‌ها و زخم‌ها استفاده کرد.
لوبیا سبز
از لوبیا سبز برای درمان کسالت‌های شدید کلیوی استفاده می‌شود.این سبزی همچنین در درمان بیماری‌های قلبی نیز موثر است.وجود فسفر در لوبیا برای اعصاب مفید است.خرده شده و یا پوره شده دانه لوبیا به عنوان ضماد برای مواضع سوختگی و سایر التهابات پوستی و زخم‌ها موثر است.

ترخون
ترخون به دلیل داشتن اسانس‌های معطر در خود مجاری دستگاه گوارشی را ضدعفونی می‌کند و محرک مناسبی برای معده به شمار می‌رود.این سبزی برای بیماری‌های رحم و تسهیل جریان خون قاعدگی بسیار موثر است.
رنگ قرمز
رنگی‌است محرک و اشتهاآور.رنگی پر انرژی که همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده می‌شود.معمولا ما برای خوردن خوراکی‌هایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.
این رنگ و در واقع میوه‌ها و سبزیجات‌ قرمز رنگ علاوه بر این که افزایش‌ دهنده اشتها هستند،برای افراد کم خون و افرادی که کمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونت‌‌ها و سوختگی‌های شدید بسیار موثر است و معمولا این ‌گونه میوه‌ها و سبزیجات در درمان بیماری‌‌های ریوی،مشکلات روده (یبوست)‌ و رحم به کار برده می‌شود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت‌کننده روده و کبد است.
گیلاس‌
تقویت‌کننده و انرژی‌ زا.تنظیم ‌کننده کبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها ‌آور،دفع‌کننده مواد زائد و سموم از بدن.
توت ‌فرنگی‌
در درمان سل ریوی بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونت‌های روده.
انار
جلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیه‌کننده خون.
انگور فرنگی‌
موثر در درمان تب‌های عفونی،محرک اشتها و رفع یبوست.
شاتوت‌
تصفیه‌کننده خون،مناسب برای بیماری‌های کم‌خونی و مشکلات ریوی.
فلفل‌قرمز
تحریک قوای هاضمه،مناسب برای خونریزی‌های رحم،رفع فلج،رفع یبوست و بیماری‌‌های روده.
رنگ نارنجی‌
رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،که در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس ‌زدگی ایجاد نمی‌کند. سبزیجات و میوه‌های نارنجی رنگ و کلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی‌ زا است و محرک مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشکلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ کلیه و کیسه صفرا و بیماری‌های معده و روده موثر هستند.
هویج‌
افزایش شیر مادر،مناسب برای درمان اختلالات شدید روده‌ای،بهبود دهنده زخم‌های دستگاه گوارش،رفع‌کننده یبوست،ضد عفونی‌کننده روده،تقویت‌کننده اعصاب و انرژی‌زا و موثر در بهبود عفونت‌های ریوی.
پرتقال و نارنگی‌
تقویت‌کننده دستگاه عصبی،عضلات و غدد،مناسب برای رفع اختلالات دستگاه گوارش،کبد و روده‌ها.

زالزالک‌
مناسب برای درمان بیماری‌های روده و رفع کم‌خونی.

رنگ زرد
رنگی شادی‌آفرین،درخشان،زنده و محرک.سبزیجات و میوه‌های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می‌باشند.میوه‌جات و سبزی‌های زرد‌رنگ تصفیه‌کننده کبد و روده‌ها و کلیه‌هاست.این مواد غذایی در درمان بیماری‌های معده (ورم معده)‌ کیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشکلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژی‌زا می‌باشند و محرک اعصاب.
زردآلو
سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،کاهش‌دهنده افسردگی و تقویت‌کننده اعصاب.
آناناس‌
تقویت‌کننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماری‌های ریه.

به‌
تقویت‌کننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماری‌های ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده می‌شود.
گلابی‌
از بین برنده ضعف و بی‌حالی،تقویت‌کننده اعصاب،رفع تنبلی روده‌ها،رفع یبوست و بیماری‌های روده‌ای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ کلیه.

آلو
انرژی‌زا و از بین برنده کم‌خونی و ضعف و سستی،برطرف‌کننده یبوست،محرک اعصاب،مناسب برای کلیه‌ها.
سیب زرد
انرژی‌ساز،ضد عفونی ‌کننده قوی روده و مناسب برای تقویت روده‌ها و معده،محرک کلیه‌ها و مناسب برای سنگ کلیه و مجاری ادرار،تقویت‌کننده اعصاب،رفع‌کننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.

بــازی روزگـــار از دلنوشته های پروفسور حسابی (پدر فیزیک ایران


بــازی روزگـــار

از دلنوشته های پروفسور حسابی (پدر فیزیک ایران)

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

بازی روزگار را نمی فهمم!
من تو را دوست می دارم... تو دیگری را... دیگری مرا... و همه ما تنهاییم!

داستان غم انگیز زندگی این نیست که انسانها فنا می شوند،
این است که آنان از دوست داشتن باز می مانند.

همیشه هر چیزی را که دوست داریم به دست نمی آوریم،
پس بیاییم آنچه را که به دست می آوریم دوست بداریم.

انسان عاشق زیبایی نمی شود،
بلکه آنچه عاشقش می شود در نظرش زیباست!

انسان های بزرگ دو دل دارند؛
دلی که درد می کشد و پنهان است و دلی که میخندد و آشکار است.

همه دوست دارند که به بهشت بروند،
ولی کسی دوست ندارد که بمیرد ... !

عشق مانند نواختن پیانو است،
ابتدا باید نواختن را بر اساس قواعد یاد بگیری. سپس قواعد را فراموش کنی و با قلبت بنوازی.

دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد،
پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم.

‏‏اگر انسانها بدانند فرصت باهم بودنشان چقدر محدود است؛
محبتشان نسبت به یکدیگر نامحدود می شود.

عشق در لحظه پدید می آید
و دوست داشتن در امتداد زمان
و این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است.

راه دوست داشتن هر چیز درک این واقعیت است که امکان دارد از دست برود :

انسان چیست ؟
شنبه: به دنیا می آید.
یکشنبه: راه می رود.
دوشنبه: عاشق می شود.
سه شنبه: شکست می خورد.
چهارشنبه: ازدواج می کند.
پنج شنبه: به بستر بیماری می افتد.
جمعه: می میرد.


فرصت های زندگی را دریابیم و بدانیم که فرصت با هم بودن چقدر محدود است ...