این عضو مرغ، حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.
یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و همچنین معرفی خواص درمانی این ماده غذایی که شاید تا به امروز خیلی از ما ها با شنیدن اسم آن مشکل داشتیم چه برسد به مصرف آن، خواهیم پرداخت. طبق تحقیقات انجام شده”پای مرغ” حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.
از همین جهت به افرادی که دچار مشکلاتی مانند: خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D را می توان با ااستفاده از این ماده غذایی درمان کرد، که در ادامه به خواص درمانی و روش مصرف آن خواهیم پرداخت. بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح اورتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه می کنند.
خواص درمانی
• بهترین درمان برای پوکی استخوان
• بهترین درمان برای راشیتیسم
• بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
• بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
• بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
• بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
• بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
• بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
• بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
• بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
روش مصرف :
مقدار ۱ بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صافی کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از عصاره پای مرغ تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.
نکته ی مهم: افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.
رباره بدن خود چه میدانید؟ 4 نکته مهم برای شما
برای اینکه در کار خود بهرهوری داشته باشید، ابتدا میبایست بدانید
چگونه بهتر از بدن خود مراقبت کنید. رفتار شما با بدنتان، تاثیر زیادی بر
کارتان خواهد داشت.
در این نوشتار، چهار نکته مهم را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت که
میبایست در مورد بدن خود بدانید. برای اینکه بهرهوری بیشتری داشته باشید،
بهتر است این ۴ سوال را از خود بپرسید.
(توجه: این پست حاوی اطلاعات کلی است. پس اگر احساس بیماری میکنید و یا نیاز به کمک بیشتر دارید، بهتر است به دکتر مراجعه کنید).
1- چه زمانی بیشتر موثر هستم؟
چه زمانی کار خود را بهتر انجام میدهید؟ شما میبایست پاسخ این سوال را بدانید.
در برخی از مقالات آمده است که صبح، بهترین زمان برای شروع کار است. شناخت بدن بسیار مهم است. شما میبایست بدانید چه زمانی آمادگی انجام کارها را دارید.
سعی کنید به مدت یک هفته، هر روز تمامی حالات روحی خود را یادداشت کنید. برای هر روز، بنویسید که در زمانهای مختلف از روز چه احساسی دارید. سعی کنید هوشیاری خود را در زمانهای زیر یادداشت کنید:
- حدود یک ساعت بعد از بیداری
- اواسط بعد از ظهر
- اواسط شب
یک هفته زمان طولانی و مناسبی برای تهیه الگویی است که در آن مشخص شده چه زمانی آمادگی کامل برای انجام کارها را دارید. زمانی که این الگو را تهیه کردید، سعی کنید ساعت کار خود را طوری تغییر دهید تا از زمانهایی که آمادگی بیشتری دارید، بهتر استفاده کنید.
2- آیا نیاز به چرت نیمروزی دارم؟
برای برخی افراد، چرت نیمروزی کوتاه مدت بسیار مفید خواهد بود. برای عدهای نیز ممکن است چرت نیمروزی باعث سستی و بیحالی شود. اگر تصمیم به چرت زدن در طول روز دارید، در اینجا چند راهنمایی به شما ارائه میکنم:
زمان چرت زدن را محدود کنید. در بیشتر مقالات توصیه شده که بهتر است چرت زدن بیش از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ادامه نداشته باشد.
زمان چرت زدن خیلی دیر نباشد. معمولا اوایل بعد از ظهر (درست بعد از ناهار) خوب است.
در یک فضای آرام و ساکت استراحت کنید. سعی نکنید در یک محیط پر سر و صدا بخوابید. بهتر است زنگ تلفن خود را نیز خاموش کنید.
افرادی که از چرت نیمروزی بهرهمند میشوند اعلام میکنند که بهتر قادر به کنترل مابقی روز خود هستند و کارها را بهتر پیش میبرند. این افراد اغلب خوش بین هستند. مطالعات نشان میدهد که چرت زدن میتواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد.
3- آیا بیش از حد قند و شکر میخورم؟
زمانی که تحت استرس هستید چه میخورید؟ آیا یک شکلات، یک تکه کیک، یا یک نوع شیرینی میخورید؟
اگر علاقمند به شیرینی هستید، بهتر است بدانید که شکر بر کار شما تاثیر میگذارد و به سلامت شما آسیب میرساند. شکر طعم خوبی دارد و ممکن است با خوردن آن برای زمان کوتاهی احساس خوشایندی داشته باشید، اما در طولانی مدت مصرف شکر آسیب زیادی به شما خواهد رساند. بهتر است برای کاهش استرس دنبال یک راه دیگر باشید.
برخی از خطرات ناشی از مصرف بیش از حد قند عبارتند از:
- افسردگی
- مشکلات حافظه
- مشکلات تمرکز
- افزایش اضطراب
- نوسانات خلقی
- خستگی
4- آیا به اندازه کافی ورزش میکنم؟
برخی از مزیتهای ورزش کردن عبارتند از:
- کاهش استرس
- کمک به واضح اندیشیدن
- احساس هوشیاری و آمادگی بیشتر
- بهبود اعتماد به نفس و عزت نفس
ورزش همچنین مزایای فیزیکی بسیار زیادی دارد. ورزش میتواند در درمان چاقی و بسیاری از بیماریهای مربوط به اضافه وزن به شما کمک کند. اگر در حال حاضر ورزش نمیکنید، سعی کنید به برنامه روزانه خود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ورزش را اضافه کنید.
وهها نه
تنها خوشمزه هستند بلکه ضمن دارا بودن ارزش غذایی بالا به دلیل داشتن خواص دارویی
نهفته، بدن ما را در برابر بیماریها مصون نگه میدارند. به گزارش ایسنا، تغذیه
هزاران ساله انسانها از میوهها در واقع ساختار ژنتیکی آنها را به گونهای تغییر
داده که بدن انسان نیاز همیشگی به تامین ویتامینها و مواد مغذی از این خوردنیهای
لذتبخش را احساس میکند. در این مقاله به نقل از پایگاه "گرین مدانیفو" به برخی از
میوههای مقوی که دارای خواص درمانی شگفتانگیز و شفابخش هستند اشاره شده که به
قرار زیر است:
گریپفروت، عفونتزدا
مصرف پنج تا
شش هسته گریپ فروت هر هشت ساعت یک بار و به مدت دو هفته تاثیر شگرفی در رفع عفونت
مجاری ادراری دارد.
آناناس، ضد سرطان
اثرات ضدسرطان
آنزیم "بروملین" که از آناناس استخراج میشود در نمونههای حیوانی بیش از داروی
شیمیدرمانی "فلورو راسیل ۵" اعلام شده است.
هندوانه، ضد فشارخون
هندوانه حاوی
اسیدهای آمینهای نظیر "ال سیترولین" است که به رگهای خونی کمک میکنند تا به طور
طبیعی منبسط شوند و بدین ترتیب فشارخون کاهش یابد.
گیلاس، ضد درد و التهاب
ترکیبات موجود
در گیلاس موسوم به "آنتروسیانین"ها تاثیری مشابه داروهای ضدالتهابی در کاهش درد و
التهاب دارند.
لیمو، سنگشکن کلیه
آبلیمودرمانی
به عنوان یک جایگزین درمانی مناسب برای مبتلایان به سنگ کلیه محسوب میشود.
پاپایا، درمان جراحات پوستی
از پاپایا در
جامائیکا در طب سنتی استفاده میشده اما نتایج مطالعات جدید نشان میدهد که استفاده
موضعی از پاپایای نارس روی جراحات مزمن پوستی در ۷۲ درصد از موارد نتایج مثبت و
شفابخش به همراه دارد.
انار، منبع هورمونی
انار را
میتوان به عنوان یک "تخمدان میوهای" در نظر گرفت که محتوی استروژن قوی گیاهی است
و در عین حال موجب تکثیر نامنظم و بیرویه سلولها نمیشود. این میوه میتواند
عملکرد مشابه تخمدانها در حفظ سلامت هورمونی زنان داشته باشد.
کیوی، ضد کلسترول
در یک مطالعه
آشکار شد مصرف کیوی به همراه زالزالک اثری به مراتب قویتر از داروی "سیمواستاتین"
در کاهش کلسترول موشهای آزمایشگاهی داشته که تغذیه پرکلسترولی داشتند.
"کرنبری"، ضد تکرر ادرار
ترکیبات حاصل
از "کرنبری" در عین حال که اثراتی مشابه داروی "تریمتوپریم" در درمان تکرار ادرار
در زنان سالخورده دارند، خطر بروز مقاومت آنتیبیوتیکی و یا عفونتهای شدید و قارچی
را نیز افزایش نمیدهد.
آقطی سیاه، ضد آنفلوآنزا
از آقطی سیاه
از زمان باستان به عنوان درمان طبیعی آنفلوآنزا استفاده میشده است. مطالعات جدید
نشان میدهد که این میوه حاوی ترکیبات فلاونوئیدی است که اثرات درمانی آن مشابه
داروی "تامی فلو" در مقابله با آنفلوآنزای H1N1 است.
نارگیل، ضد زخم معده
آب و شیر
نارگیل اثر داروهای التهابزا را که سبب تحلیل رفتن مخاط معده میشود، کاهش میدهد.
پلانتین، ضد اسهال
از دیرباز در
طب سنتی از "پلانتین" که میوهای موز مانند و بومی مناطق حارهای جزایر کارائیب است
برای درمان اسهال استفاده میشده اما مطالعات پزشکی به تازگی ارزش این میوه را در
تنظیم رژیم غذایی کودکان مبتلا به اسهال مزمن نشان میدهد. این اثرات مرتبط با طول
دوره بیماری، جبران کاهش وزن و هزینه هستند.
توت
فرنگی، داروی قلب
امروزه مشخص
شده که بسیاری از میوههای سرخ رنگ و انواع توت برای سلامت قلب مفید هستند اما این
میوه از نظر خواصش برای سلامت قلب و عروق در خط مقدم است. عصاره این میوه سبب
آرامشِ جداره داخلی رگها میشود که از فشارخون بالا و همینطور خستگی عضلات قلب بر
اثر تپش زیاد جلوگیری میکند. پودر توت فرنگی همچنین در زنان مبتلا به سندرم
متابولیک، میزان فشار اکسیدیته و تصلب شرائین را کاهش میدهد.