بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

معجزه طبیعت برای محافظت ازمغز .. تاثیر بی نظیر یک فنجان از این نوشیدنی بر حافظه ..ودمنوش های چربی سوز..

معجزه طبیعت برای محافظت ازمغز


درحال حاضرشیوع زوال شناختی به یک موضوع غیرمنتظره تبدیل شده است محققان سالهای زیادی برای حفظ  سلامتی

مغزدنبال درمانهای موِثری بودن اما همه داروهای مورد مطالعه یکی پس ازدیگری باشکست روبرو میشدندتااینکه باگذشت زمان مشخص شد مواد دارویی راه حل خوب ومناسبی برای بهداشت وحفظ سلامتی مغز نیست . تعدادی از محافظ های طبیعی برای مغز وجوددارد اما یافته های جدید پزشکی نشان میدهد یکی از این مواد طبیعی گیاهی ادوییه زردچوبه است که ازسیستم عصبی حمایت میکند به نقل ازسایت (لایواسترانگ)این یک واقعیت علمی است کور کومین یا همان ترکیب انتی اکسیدانی موجود درریشه گیاه زرچوبه یکی از محافظان مغز است دانشمندان نیز بامشاهده خواص قابل توجه درمانی شناختی زرچوبه شگفت زده شدند. زرچوبه ازگزشته های دوربه عنوان گیاه شفابخش وادویه آشپزی درهندمرسوم است

که هنددارای با لاترین سرانه مصرف زرچوبه وپایین ترین  میزان بروززوال شناختی درسراسر جهان است.

تاثیر بی نظیر یک فنجان از این نوشیدنی بر حافظه



7coffi

بر اساس یک مطالعه جدید کاکائو می تواند در جلوگیری از «از دست دادن حافظه ناشی از افزایش سن» کمک کند. مطالعه مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک نشان می دهد که ازدست دادن حافظه، یک مشکل شایع در افراد مسن، است که باعث می شود حتی اسم های ساده مانند نام بستگان و یا جایی که کلید خود را گذاشتند بیاد نیاورند که می توان با تغییر غذا خوردن درمان شوند.

این مطالعه شامل 37 داوطلب بین 50 و 69 سال سن، و به دو گروه تقسیم شده است. یک گروه نوشیدنی های روزانه (900 میلی گرم فلاوانوئید نوشیدند، و از سوی دیگر تنها 10 میلی گرم فلاوانوئید در طول روز نوشید. پس از سه ماه، در گروه که فلاوانوئید زیاد تر نوشیده بودند نشانه هایی از سرعت و وضوح الگوهای بصری نشان داد. اسکن قبل و بعد از تست نشان داد که خون بیشتری به این منطقه از هیپوکامپ، که سلول های تازه مغز تولید شده وجود دارد.

شرکت کننده ای که در دهه 60 است، پس از سه ماه حافظه های معمولی مثل شخص 30 یا 40 ساله دارداین تحقیق در مجله آنلاین طبیعت علوم اعصاب منتشر شده، پژوهش نشان می دهد که علاوه بر این کاکائو برای قلب و عروق فواید زیادی دارد. با این حال، کارشناسان می گویند که این بدان معنا نیست که مردم باید بیشتر شکلات بخورند، چرا که محصول که در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفت یک نوشیدنی ساخته شده از دانه های کاکائو بود.



چربی سوزی این دمنوش ها باورنکردنی است

امروز
چاپ

13damtea

فکر کنید که درست مثل یک قوری روی حرارت هستید و آب بدنتان مانند چربی‌های اطراف شکم‌تان است. فرصت‌ها، مانند ظرفی هستند که روی یک حرارت ملایم قرار دارند، کار مشکلی هم انجام نمی‌دهند. آب درون داغ است ولی نمی جوشد. اگر دوست دارید این قابلمه با سوت به شما علامت دهد باید بدون ذره ای زحمتی گرما به وجود آورید.

بسیار خب، این دقیقاً همان چیزی است که با برداشتن قوری، در واقعیت رخ می‌دهد. حداقل چای، در واقع انواع خاصی از چای، می‌تواند قدرت بدن‌تان را بالا ببرد تا به همان قدر که کم کردن شعله‌ی گاز از کم به زیاد ساده و سریع است خیلی سریع و ساده چربی بسوزانید. تحقیقات جدیدی نشان می‌دهد که چای می‌تواند بدن‌تان را در سوزاندن چربی – بدون نیاز به ورزش و تمرین، یا رژیم یا نشستن در سونا- کمک کند.

در اینجا به پنج چای دم‌کرده‌ای که برای نوشیدن و رسیدن به اندامی لاغرتر، متناسب‌تر و مووثرتر در زمینه سوزاندن چربی نیاز دارید می‌پردازیم.

چای سفید؛ کاهش چربی‌های اندوخته

این چای در حالت‌های مختلف طوری در بدن‌تان عمل کی‌کند که میزان چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد: این چای در واقع شکل‌گیری سلول‌های جدید چربی را هم‌زمان با افزایش لیپولیسیس‌ها-فرآیند بدن در از بین بردن چربی اندوخته- بالا می‌برد. گروهی دیگر از محققان گفتند که این چای منبع غنی کاتچیناست؛ کاتچین نوعی آنتی‌اکسیدان است که عامل پراکنده‌ کردن چربی از اطراف سلول‌ها بوده و به کارکرد بیشتر کبد کمک کرده تا چربی را به انرژی تبدیل کند.

چای زرشک؛ انسداد در رشد سلول‌های چربی‌ساز

ساقه، میوه و ریشه‌ی زرشک حاوی بربرین است- بربرین ماده‌ای قدرتمند و سوزاننده‌ی چربی ا‌ست. محققان چینی دریافته‌اند که بربرین می‌تواند از افزایش وزن جلوگیری کرده و نیز باعث بالا رفتن میزان انسولین در موش‌ها می‌شود که دارای رژیم غذایی با چربی بالا هستند. مطالعات قبلی نشان داده که ‌استفاده از این گیاه می‌تواند میزان مصرف انرژی را افزایش داده و تعداد گیرنده‌های موجود در سطح سلول‌های چربی را کاهش ‌دهد.

چای پوئر؛ کم کننده‌ی چربی شکم

این چای ترش چینی می‌تواند باعث کاهش چربی‌های شکم‌تان شود. برای پی بردن به قدرت این چای، محققان چینی طی یک دوره‌ی دو ماهه به گروهی از موش‌ها رژیم‌های مختلف غذایی دادند. آن‌هایی که رژیم غذایی با چربی بالاتری داشتند در حالی که به آنه‌ا چای پوئر هم داده می‌شد نسبت به آنهایی که این رژیم را نداشتند چربی خون و نیز میزان کمتری چربی شکمی داشتند. در شرایطی که این تاثیرات در انسان به اثبات نرسیده، این چای خاصیت از بین‌برندگی بالای چربی دارد.

چای اولونگ هفته‌ای نیم کیلو از وزنتان را کم می‌کند

‌این نوشیدنی سنتی چینی سرشار از آنتی‌اکسیدان نه تنها میزان کلسترول خون را به حالت متعادلی نگه داشته و برای رژیم غذایی مفید است، هم‌چنین می‌تواند متابولیسم شما را نیز بالا ببرد. چای اولونگ مانند چای سبز، سرشار از کاتچین بوده که با بالا بردن قابلیت بدن در سوخت و ساز چربی، به کاهش وزن را سرعت می‌بخشد. مطالعه شش هفته‌ای محققان چینی نشان می‌دهد که افراد شرکت‌کننده در این تحقیق که به طور منظم از این چای خوردند حدود نیم کیلو در هفته وزن کم کردند.

چای رویبوس از رشد سلول‌های چربی‌ساز جدید جلوگیری می‌کند

این چای قرمز و شیرین که از بوته‌ی گیاه رویبوس به عمل می‌آید بسیار قوی و سوزاننده‌ی چربی است. بر طبق تحقیقات محققان آفریقای جنوبی، پلی‌فنول‌ها و فلاونوید‌های موجود در این گیاه تا ۲۲ درصد مانع از آدیوپوجنسیس- شکل‌گیری بافت‌های چربی- می‌شود. این مواد شیمیایی هم‌چنین به سوخت و ساز چربی کمک می‌کنند. نیاز به رژیم خاصی نیست، فقط از این چای بنوشید تا چربی زیادی را که مثل ماهی چاب به شکم‌تان چسبیده بسوزانید.


قلبتان را به راحتی تقویت کنید

امروز
چاپ

14fruit

از منظر طب سنتی، قلب یکی از مهمترین اعضای بدن محسوب می‌شود که حتی در این طب، از آن به عنوان یکی از اعضای رئیس در بدن یاد شده است. عملکرد قلب، رساندن زندگی به تمام اعضای بدن است، بنابراین سلامت و تقویت آن، با سلامت اعضای دیگر بدن ارتباط دارد.

در این میان برخی از خوراکی‌ها برای تقویت قلب مؤثر هستند، در میان میوه‌ها سیب و گلابی رسیده و شیرین، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ، تمبرهندی و آناناس میوه‌هایی هستند که علاوه بر داشتن ویتامین و مواد مغذی، تقویت‌کننده قلب بوده و از تجمع مواد زائد و نامناسب در قلب و عروق جلوگیری می‌کنند.

همچنین بوئیدن میوه‌های خوشبو مثل سیب و به در تقویت قلب مؤثر است. از دیدگاه طب سنتی، خوردن سیب، شادی‌بخش و تقویت‌کننده قلب است به ویژه اگر با گلاب مصرف شود. مصرف سیب و آب سیب میزان LBL یا چربی مضر بدن را کاهش می‌دهد و به دنبال آن، از گرفتگی عروق پیشگیری می‌کند و ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

گلابی شیرین نیز تعدیل‌کننده خون، شادی‌آور و تقویت‌کننده قلب است، حتی مصرف روزانه گلابی میزان کلسترول خون را در افراد سیگاری کاهش می‌دهد و از بروز بیماری‌های قلبی در افرادی که دو عامل خطر مصرف سیگار و کلسترول بالا را دارند پیشگیری می‌کند. سبزی‌های مؤثر برای تقویت قلب نعناع، ریحان و گشنیز هستند که علاوه بر داشتن بوی خوش، تقویت‌کننده قلب و عروق قلبی هستند.

معرفی ۱۰ خوراکی برای تقویت مغز

سرویس سلامت جوان ایرانی به نقل از دکتر سلام:

brain-food1

آیا می توانیم  با رژیم غذایی کارکرد مغز  را افزایش دهیم؟  مطالعات نشان می دهد که غذایی که می خوریم تأثیر زیادی بر کارکرد شناختی مغز  دارد. علاوه بر این، مواد غذایی مناسب ممکن است از بیماری آلزایمر و دیگر انواع زوال عقل پیشگیری کند. غذاهای سالم را انتخاب کنید تا حافظه خوبی داشته باشید و مغز را تقویت کنید .ده غذای سالم برای تقویت  مغز عبارتند از :

 

آوکادو

آووکادو  تاثیر بسیار مهمی درکار کرد مغز  دارد و خونرسانی مغز را زیاد میکند، چون چربیهای اشباع نشده  دارد

avocado

 


تخم مرغ

هر روز یک تخم مرغ بخورید ! تخم مرغ   به تقویت مهارت های حافظه و بهبود سلامت کلی مغز کمک میکند

egg


گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ، آنتی اکسیدانی بسیار قوی  دارد که به محافظت در برابر آسیب به سلول های رادیکال های آزاد و زوال عقل کمک میکند

tomato

ماهی های چرب


ماهی های چرب منبع غنی  امگا 3 اسیدهای چرب اشباع نشده، یک نوع از چربی است که برای سلامت خوب است. تحقیقات نشان می دهد که افرادی که 3 بار در هفته ماهی می خورند بیماری آلزایمر را  39 درصد کاهش می دهند.انواع ماهی های چرب شامل تن ماهی، ماهی خال مخالی، ساردین، ماهی آزاد است

fish

آجیل

 آجیل یکی از بهترین منابع ویتامین E هستند، و مطالعات نشان می دهد که مصرف مقدار کافی ویتامین E  در برابر زوال شناختی، به ویژه در افراد مسن پیشگیری میکند

almond

روغن زیتون

این چربی سالم می تواند  برای بهبود حافظه و جلوگیری از زوال شناختی کمک کند

oil

مریم گلی

برای تقویت حافظه خوبست به رژیم غذایی خود اضافه کنید

sage

انواع توت

 

 تحقیقات نشان می دهد که مصرف انواع توت ها  در بهبود و یا به تاخیر انداختن کاهش حافظه کوتاه مدت موثر است. با توجه به مطالعه انجام شده، زنانی که دو فنجان توت فرنگی یا یک فنجان زغال اخته در هفته  می خورند  کمتر به کاهش حافظه مبتلا می شوند

berry

قهوه

در نوشیدن قهوه دقت کنید نوشیدن بیش از حد، کافئین می تواند مغز را دچار اختلال کند ، اما اگر در مقدار متوسط ​​مصرف شود  مهارت های شناختی را تقویت می کند.

coffee

کدو تنبل

مصرف متعادل تخم کدو خوبست  نیاز روزانه  برای افزایش حافظه و مهارت های فکری لازم و ضروری است




pumpkin seeds



"> مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد



ابداع تست تشخیص آلزایمر با کره بادام‌زمینی!



کره بادام‌زمینی,استفاده از کره بادام‌زمینی در تشخیص آلزایمر

خواص بادام زمینی درتشخیص آلزایمر

 

ابداع تست تشخیص آلزایمر با کره بادام‌زمینی!
محققان دانشگاه فلوریدا اعلام کردند استفاده از کره بادام‌زمینی می‌تواند به شیوه‌ای غیرتهاجمی و ارزان برای آزمایش امکان ابتلای بیماران به آلزایمر تبدیل شود.


دانشمندان این دانشگاه بر این باورند، توانایی بوییدن با نخستین عصب جمجمه مرتبط است و این عصب اغلب یکی از اولین اجزایی است که تحت تاثیر زوال شناختی قرار می‌گیرد.در مورد بیماران آلزایمر، حس بویایی به شیوه‌ای خاص تحت تاثیر قرار می‌گیرد و در آن سوراخ چپ دماغ به طور قابل ‌توجهی بیش از سوراخ سمت چپ تاثیر می‌پذیرد.

 

نحوه تست تشخیص آلزایمر با کره بادام‌زمینی!

آزمایش انجام‌شده در دانشگاه فلوریدا شامل پوشاندن یک سوراخ و اندازه‌گیری فاصله‌ای بود که در آن بیمار می‌توانست بوی حدود یک قاشق از کره بادام‌زمینی را شناسایی کند.در بیماران مبتلا به آلزایمر، سوراخ چپ دارای نارسایی بود و از حدود 10 درصد طیف کمتری در شناسایی بو در مقایسه با روزنه راست برخوردار بود.

 

دلیل استفاده از بادام زمینی درتست تشخیص آلزایمر:

این ویژگی خاص بیماران آلزایمر بود و نه بیماران تیم کنترل (که از زوال شناختی رنج نمی‌برند) و نه افراد مبتلا به انواع دیگر نارسایی شناختی از قبیل جنون، این تفاوت در بویایی را از خود بروز ندادند.در این آزمایش از کره بادام زمینی استفاده شد زیرا این ماده «بودار خالص» خوانده می‌شود.
در حالت کلی، بویایی انسان دو حس مجزا را شامل می‌شود که عبارت‌اند از: حس بویایی یا «بو» و همچنین حس trigeminal که مانند حس سوزش فیزیکی یا خارش است.

 

کره بادام زمینی دارای هیچ عنصر trigeminal نیست و بوی خالص است که این موضوع آن را برای آزمایش‌ مبتلایان به آلزایمر ایده‌ال می‌کند.استفاده از شیوه جدید می‌تواند روشی ارزان برای هشدارهای اولیه افراد مبتلا به آلزایمر باشد.شناسایی این بیماری آسان نیست و مستلزم معاینات نورولوژیکی و روحی است و باید توسط افراد حرفه‌ای انجام شوند.

منبع:isna.ir


























































































































































































































































































































































































































































































































































نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد