بایگانی مطالب خواندنی  جالب..
بایگانی مطالب خواندنی  جالب..

بایگانی مطالب خواندنی جالب..

خواص آلبالو . وخو اندنی ها ی آ موزنده دیگر

خواص آلبالو

آلبالو میوه‌ای که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق‌العاده مفید است و زیبایی و طراوت خانم‌ها را تضمین می‌کند.کشت آلبالو در کشورهایی که تولیدکننده آلبالو هستند روز به روز رو به توسعه است. ایتالیا و آمریکا جزو اولین کشورهای تولیدکننده آلبالو هستند و بیش از ۲۰۰ هزار تن هر ساله میوه آلبالو دارند، بعد از ایتالیا در اروپا کشور آلمان است که محصول سالانه آن به ۱۵۰ هزار تن می‌رسد.
درخت آلبالو اصلا در ایران بوده است و از ایران به کشورهای دیگر رفته و کشت شده است. منطقه‌ای که در قدیم درختان آلبالوی فراوان داشته در منطقه وسیعی از آناتولی ترکیه تا دریای خزر بوده است.
در حال حاضر در مناطق مختلف ایران درخت آلبالو و میوه آن وجود دارد و بعضی سال‌ها محصول فراوانی دارد که از آن به عنوان میوه استفاده می‌شود یا آن را خشک می‌کنند و یا از آن شربت و مربا و یا آلبالوپلو و یا خورش آلبالو درست می‌کنند.
ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت.


قند آلبالو از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند جذب آن آسان است.
آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه باشد علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد. از آلبالویی که رنگ آن کاملا قرمز نشده است و دارای گوشتی سفت است دوری کنید زیرا مصرف آن سوء‌هضم می‌آورد و کار روده‌ها را مختل می‌کند.آلبالو وقتی تیره‌رنگ است و دارای لکه‌‌های قهوه‌ای است کهنه شده و رو به فساد گذاشته است. گاهی میوه‌فروشان برای اینکه آلبالو را خوش‌منظره سازند به آن آب می‌زنند این کار زود آلبالو را خراب می‌کند و آماده می‌سازد که زودتر فاسد شود.

آلبالو را چه وقت و چگونه باید مصرف کرد:

وقتی آلبالو خوردید روی آن آب نخورید، مایعات به طور کلی روی میوه‌ها آن را «باد کرده» می‌کند و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد. در فاصله غذاهای اصلی می‌توانید آلبالو را بخورید زیرا خیلی زود هضم می‌شود یک مرتبه مقدار زیادی آلبالو نخورید بلکه به مقدار کم بخورید و در موقع خوردن هم خوب آن را بجوید.

آلبالو برای چه اشخاصی خوب نیست

کسانی که ورم روده دارند چون آلبالو ترش است و سلولز دارد دیر هضم می‌شود.
کسانی که از معده یا روده‌ها علیل هستند می‌توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند، البته در این موارد آلبالو چون پخته می‌شود، قسمتی از مواد حیاتی خصوصا ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد ولی به آسانی هضم می‌شود. با وجود این بعضی از کسانی که از جهت معده و یا روده‌ها علیل هستند، می‌توانند هضم آلبالو را تحمل کنند به شرطی که صبح ناشتا به مقدار کم آن هم کاملا رسیده باشد، مصرف کنند.
کسانی که دیابت دارند می‌توانند به حد اعتدال آلبالو بخورند زیرا قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک می‌توانند جذب کنند.
اشخاصی که چاق هستند نباید آلبالو را به عنوان دسر یا غذای اضافی علاوه بر غذاهای مخصوص رژیم خود مصرف کنند ولی به عنوان یک غذای اصلی می‌توانند آلبالو مصرف نمایند زیرا آلبالو دارای کالری کمی است و شیپور اشتهای کاذب را خفه می‌کند!

چه کسانی باید آلبالو بخورند؟

کسانی که بیماری کلیه دارند، اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد.
کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می‌کند و به صورت ادرار آن را خارج می‌کند و در نتیجه به قلب کمک می‌کند. خانم‌هایی که می‌خواهند دارای رنگ درخشانی شوند و زیبایی چهره آنها مورد توجه قرار گیرد برای صاف شدن خون خود باید آلبالو بخورند.
مصارف دیگر آلبالو
جوشانده دم آلبالو بی‌اندازه ادرارآور است و کسانی که به حبس‌البول یا اختلال کلیه و یا مثانه مبتلا هستند باید آن را مصرف کنند. برای تهیه این جوشانده باید ۳۰ گرم دم آلبالو را که خشک کرده‌اید در یک لیتر آب ۱۰ دقیقه بجوشانید و بعد آن را مصرف کنید. در طب جدید هم جوشانده دم آلبالو در مواردی که بخواهند خروج ادرار را زیادتر کنند، مصرف می‌شود.
مغز هسته آلبالو را می‌کوبند و از آن روغن مایعی می‌‌گیرند که قرن‌هاست با موفقیت رماتیسم را شفا می‌بخشد.
 

مصرف آلبالو از بروز نقرس و روماتیسم پیشگیری می‌کند

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف آلبالو از بروز نقرس، روماتیسم و بیماری‌های کلیه پیشگیری می‌کند. مرتضی صفوی در گفت‌وگو با  فارس  اظهار داشت: کالری آلبالو بسیار پایین است و هر یکصد گرم آلبالو حدود ۷۰ کیلو کالری انرژی دارد. وی گفت: آلبالو سرشار از ویتامین‌های A، B، C و دارای املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، گوگرد، سدیم، منیزیم، کبالت و منگنز است.

این متخصص تغذیه افزود: قند موجود در آلبالو «لوولوز» نام دارد که برای افراد مبتلا به دیابت جذب آن آسان است. از مصرف آلبالوی نرسیده باید پرهیز کرد به دلیل اینکه موجب بروز بیماری‌های روده‌ای می‌شود. وی اضافه کرد: مصرف آلبالو برای کسانی که دچار بیماری‌هایی مانند ورم روده و ورم معده هستند، مضر است به دلیل اینکه نمی‌توانند به خوبی آن را هضم کنند. صفوی بیان کرد: آلبالو برای افراد مبتلا به بیماری‌های کلیه بسیار مفید است، از بروز نقرس و روماتیسم پیشگیری می‌کند، ادرار‌آور است و از رسوب نمک در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند و به کار منظم قلب نیز کمک می‌کند.

کاهش خطر بروز دیابت با مصرف آلبالو

مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.

محققان دانشگاه میشیگان دریافتند بعد از ۹۰ روز مصرف روزانه آلبالو علی رغم مصرف غذاهای سرشار از هیدارت کربن، میزان کلسترول،‌ انسولین، گلوکز و آنتی اکسیدان های بدن موش ها تنها میزان کمی افزایش نشان داد.

 با مصرف آلبالو می توان با این فاکتورهای عامل بروز دیابت به خوبی مقابله کرد.
هم اکنون محققان در حال تحقیقات بیشتر هستند تا مواد تاثیرگذار موجود در آلبالو در این زمینه را کشف کنند.
محققان قصد دارند تاثیر آلبالو را بر روی افراد داوطلب آزمایش کنند، تا میزان تاثیرگذاری آلبالو را در انسان نیز دریابند.
 

  • آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است

  •  شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارسایی های کبد مفید است.

  • آلبالو مسکن تشنگی است و شربت آن بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند.

  • مصرف آلبالو همچنین برای افرادی که خارش پوستی و چربی زیاد در شکم دارند مفید و موثر است.

  • هسته آلبالو ضداسهال و قابض خوبی بوده و ضد فشار خون نیز است.

  • آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است .

  • ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخساره چهره موثر و مفید است .

  • خواص آلبالو و گیلاس مانند هم است و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

  • آلبالو برای سوء هاضمه بسیار مفید و میوه های نرم کننده (ملین ) می باشد.

آب آلبالو در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت نوع ۲ موثر است

نتایج یک مطالعه نشان می دهد «آنتوسیانین» موجود در آب آلبالو به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.

این مطالعه جهت بررسی تأثیر مصرف کنسانتره آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانین ها، بر سطح چربی ها و فشارخون در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ توسط دکترسعید حسینی و همکارانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.

خطر بیماری های قلبی عروقی در دیابت بالاست، از این رو دستیابی به سطوح مناسب چربی های خون در این بیماران، از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانین‌ها، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی و فشار خون دارد.

در این مطالعه نیمه تجربی، ۱۶ زن دیابتی نوع ۲ با قند خون ناشتای۱۱۰مورد بررسی قرار گرفتند. در دوره مطالعه کنسانتره آب آلبالو به مدت شش هفته مصرف کردند. وزن، چربی های خون و سطح فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در شروع و پایان مطالعه اندازه گیری شد. همچنین مصرف غذای دو روز نیز توسط بیماران به ثبت رسید؛ سپس داده ها مورد بررسی قرار گرفتند.

در پایان مطالعه مقادیر وزن، کلسترول تام، LDL-C و فشارخون سیستولیک و دیاستولیک به طور معنی داری کاهش نشان داد. تغییرات مشاهده شده در سطح HDL-C و تری گلیسیرید سرم از نظر آماری معنی دار نبود.

نتایج این بررسی نشان می دهد که مصرف آب آلبالو، به بهبود عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.
 

آلبالو برای درمان بی‌خوابی مفید است

پژوهشگران در یک تحقیق جدید دریافته‌اند که آلبالو برای درمان بی‌خوابی مفید است و اگر به سختی می‌خوابید با خوردن این میوه راحت‌تر به خواب می‌روید.

بر اساس یک پژوهش جدید؛ آلبالو می‌تواند الگوهای خواب را در بدن تنظیم کند و از این حیث تاثیر شگفت انگیزی دارد.

محققان دریافته‌اند که این میوه حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ملاتونین است و وجود هورمون ملاتونین نیز برای داشتن یک خواب آرامش بخش ضروری است.

بر اساس این گزارش؛ هورمون ملاتونین در مغز ساخته می‌شود و روی فاکتور خواب تاثیر گذار است. این یافته حاصل تحقیقات پژوهشگران مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس است.

این پژوهشگران می‌گویند: خوردن یک کف دست آلبالو میزان ترشح ملاتونین را در خون افزایش می‌دهد و بنابراین الگوهای طبیعی خواب را در بدن بهبود می‌بخشد که درعین حال این فرایند به طور بالقوه مزایای دیگری نیز برای حفظ سلامت بدن و روان در پی دارد.

 


نظر شما :

حساسیت به مواد آرایشی

بروز واکنش‌های ناخوشایند پوستی نسبت به فرآورده‌های آرایشی، بستگی به وضعیت پوست و سیستم ایمنی بدن هر فردی دارد. شایع‌ترین واکنش‌های پوستی شامل اگزما های تحریکی و آلرژیک است که به شکل سوزش، خارش و قرمزی بروز می‌کنند.اصلی‌ترین عامل ایجاد کننده حساسیت نیز مربوط به حلال‌ها، مواد معطر و مواد نگه‌دارنده موجود در کِرِم‌ها و مواد آرایشی است.
همان‌طور که می‌دانید به ‌طور کلی مواد اصلی تشکیل‌دهنده تمام فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی عبارت‌اند از: آب، حلال‌ها، مواد نگه‌دارنده، مواد معطر و رنگ‌ها .

 مواد حلال‌ باعث حل شدن چربی طبیعی روی پوست می‌شوند که این مساله باعث حساس شدن و تحریک‌پذیری پوست می‌گردد.مواد نگه‌دارنده شامل موادی هستند که جلوی رشد و نمو میکروب‌ها بر روی کِرِم‌های آرایشی را می‌گیرند و همچنین باعث پایداری و دوام اثر کِرِم‌ها برای مدت زمان طولانی می‌شوند.

از گران‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده مواد آرایشی، عطر و اسانس آنها است که بیشتر مورد توجه مصرف‌کنندگان می باشد. بو و عطر یک فرآورده، ترکیبی از چند مولکول معطر است؛ مثلا عطر یک صابون به طور متوسط می‌تواند از 50 تا 150 ماده معطر تشکیل شده باشد. یک کِرِم‌ آرایشی به ‌طور متوسط از 200 تا 500 ماده معطر تشکیل شده است. عطر و ادکلن‌ها به ‌طور متوسط شاید از 700 نوع ماده معطر تشکیل شده باشند.

مواد رنگی به خصوص در لوازم آرایش صورت ، لب و... به کار می‌روند که بعضی از این مواد رنگی‌ مورد تایید محققان مختلف شیمیدان است. افراد دارای پوست‌های حساس به دنبال مصرف بعضی از کِرِم‌ها و لوازم آرایشی دچار قرمزی و خارش و حساسیت می‌شوند و باید نسبت به این عوارض و واکنش‌های نامطلوب هوشیار باشند. عوارض پوستی یاد شده ممکن است سال‌ها پس از استفاده دیده شوند، اما آنچه مد نظر می‌باشد عوارض زودرسی است که بلافاصله پس از استفاده از فرآورده‌های آرایشی مشاهده می گردند.

لذا برای جلوگیری از بروز عوارض مذکور، انجام تست حساسیت پوستی قبل از مصرف هر نوع فرآورده آرایشی توصیه می‌گردد و الزامی است. این تست به این صورت است که باید مقداری از کِرِم‌ یا فرآورده مورد نظر را قبل از مصرف، روی پوست سطح داخلی بازو بمالید و این کار را روزانه دو مرتبه تکرار کنید، بدون آن که بشویید. اگر قرمزی مشاهده نکردید، مصرف آن فرآورده بلامانع است. در مورد کِرِم‌های صورت و کِرِم‌های دور چشم ، ترجیحا پوست صورت در قسمت خارجی گوشه چشم برای این تست توصیه می‌شود.

کِرِم‌های مرطوب‌کننده نیز برای آنهایی که پوست‌هایی حساس دارند بهتر است قبل از مصرف تست شوند. حتی می‌توانید این کِرِم‌ها را روی پوست جلوی ساعد زیر چین آرنج بمالید و در صورت حساسیت نداشتن، آن را مصرف کنید (روزی دو بار کرم را تست کنید و پس از دو روز، مصرف آن بلامانع است).

نظر شما :

از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران

سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.

از بین بردن سلولیت

این سلولیت‌های مقاوم در مقابل رژیم‌های غذایی، نه تنها چاق‌ها بلکه لاغرها را هم درگیر می‌کنند.
برای از بین بردن سلولیت ران‌ها، ابتدا باید انواع آن را تعریف کرده و بشناسیم.
 

سلولیت، به عنوان یک پدیدۀ زنانه

این نوع سلولیت که کمی سطح پوست را مثل پوست پرتقال می‌کند، با چشم غیر مسلح هم قابل رؤیت است. در واقع سلولیت بیماری نیست، فقط نوعی ناهنجاری در زیبایی بدن ایجاد می‌کند. بیشتر، زنان هستند که دچار این نوع سلولیت هورمونی می‌شود.
سلولیت لایه‌ای سطحی است که روی پوست قرار می‌گیرد. با حجم گرفتن سلول‌های چربی (تجمع چربی)، احتباس آب (بر اثر گردش خون نامناسب و لمفاتیک) و فیبروز (تغییر فیبرهای کُلاژن) هم به آن اضافه می‌شود.
ضمناً، بر اساس پدیدۀ اصلی می‌توانیم، سلولیت‌ها را به 3 نوع مختلف تقسیم کنیم:

  • چربی (بر اثر ذخیرۀ بیش از حد چربی‌‌ها)

  • فیبری (بر اثر اختلال در تولید کُلاژن)

  • همراه با احتباس آب (بر اثر گردش خون نامناسب)

 دلایل بروز سلولیت

سلولیت نتیجۀ ترکیب چند عامل است:
ژنتیک: برخی افراد دچار نوعی عدم تعادل بین لیپولیزیز (نوع ِ چربی) و لیپوژن (ذخیرۀ چربی‌ها) می‌شوند.
گردش خون: هر چه گردش خون و لنفاوی عملکرد نامناسب تری داشته باشد، احتمال تولید سلولیت هم به مراتب بیشتر می‌شود.
تغذیه: کمیت غذایی که خورده می‌شود و البته کیفیتش، بر ذخیره سازی چربی در بدن مؤثر و نقش آفرین است.
ماهیچه‌ها: نیرو و توان ماهیچه‌ها تأثیر مثبت بر تنظیم توده‌های چربی بدن دارد.
بسیاری از کرم‌ها می‌توانند در کاهش سلولیت مؤثر باشند.
 

راه حل‌هایی برای از بین بردن سلولیت

درمان معجزه‌ آسایی برای مقابله‌ با سلولیت‌ها وجود ندارد. اما چندین درمان که بنابر نوع سلولیت در نظر گرفته می‌شود، وجود دارد؛ این چند روش با هم ترکیب می‌شوند و در بلند مدت، با رعایت اصول بهداشتی (غذاهای کم چربی، فعالیت جسمی منظم و ...)، نتیجه می‌دهند.
 

درمان‌های اصلی برای از بین بردن سلولیت

- درمان‌های مکانیکی.

آندرمولوژی، سلو M6، نوعی ماساژ توسط دستگاه است. به این ترتیب که یک تا از پوست گرفته می‌شود و دستگاه با حرکت بر روی آن، موج‌هایی خاص تولید می‌کند، این مو


انتخاب رنگ عینک آفتابی

در فصل گرما شدت نور خورشید افزایش می‌یابد و در نتیجه استفاده از عینک آفتابی در این فصل ضروری است.

استفاده از عینک آفتابی مناسب در شرایطی که نور آفتاب شدید است، باعث بهتر شدن دید و پیشگیری از صدمه به عدسی و شبکیه چشم می‌شود. در نور شدید، چشم احساس خستگی و کاهش دید رنگی می‌کند.

در صورتی که چشم‌ها هر روز بدون محافظ، برای ساعات طولانی در معرض تابش نور آفتاب قرار گیرند، احتمال ابتلا به آب مروارید بسیار افزایش می‌یابد.

اشعه ماورای بنفش با طول موج 320 تا 400 نانومتر برای چشم آسیب‌رسان است. انتخاب عینک آفتابی با 400 uv می‌تواند مانع ورود اشعه مضر ماورای بنفش به‌ چشم‌ شود.

به افرادی که از عینک طبی استفاده می‌کنند نیز توصیه می‌شود شیشه عینک خود را فتوکرومیک کنند. عینک های فتوکرومیک در تماس با نور خورشید تیره‌رنگ می‌شوند و علاوه بر کاهش شدت نور وارد شده به چشم، مانع ورود uv نیز می‌شوند. 

استفاده از عینک آفتابی بدون قابلیت جذب اشعه ماورای بنفش بسیار مضر است، زیرا تیره بودن شیشه عینک موجب می‌شود مردمک چشم باز شده و اشعه بیشتری وارد چشم‌ها شود

رنگ های قهوه‌ای و دودی مناسب‌ترین رنگ برای استفاده از عینک آفتابی هستند. گفته می شود عینک های آفتابی با رنگ قهوه‌ای برای خانم ها و رنگ دودی برای آقایان مناسب‌تر هستند ، زیرا هماهنگی بیشتری با سلول‌های چشمی آنها دارند.

 فرم عینک باید در اندازه‌ای باشد که حدقه چشم‌ها را به طور کامل پوشش دهد، همچنین استفاده از آن اختلالی در بینایی یا تشخیص رنگ‌ها ایجاد نکند. همچنین اندازه عینک آفتابی باید متناسب با صورت هر شخص انتخاب شود تا پوشش مناسبی را در برابر نور داشته باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد